iş olsun.. :) ben 2008'de Rx-8'in başında babama wankel'i anlatıyordum manken ablada beni büyük bir ilgiyle dinliyodu. :D
Printable View
iş olsun.. :) ben 2008'de Rx-8'in başında babama wankel'i anlatıyordum manken ablada beni büyük bir ilgiyle dinliyodu. :D
ben gidiyom varsa merak eden rahat rahat gıdebılır :D:D
Rafine insan geLir diye yarın gitmeyi düşünüyoruz davetiyeLerimiz geLdi ..
ayağımıza kadar geLmiş gitmemekte oLmaz :)
Neyse biz ilk gün yine iyi gezmişiz direksiyonda fotoğraf çekinen falan görmedim ben :D
nasıl bir düşünce içindeyse insanlar
arabaya binersin incelersin
hatta boyasına dokunur bakarsın biraz daha ileri götürüp lastiğini de ellersin(cuma günü canlı şahit oldum adam lastiği elliyodu) ama içine binip foto çekilince noluyosa:D
bu gün gittim güzeldi ama çok kalabalıktı
Dün Honda Standında Type R ı tanıtıyordum
mıncıklamadıkları yeri kalmadı arabanın hatta sağ ön çamurlukda motora bakarken hıyarın teki yüzüğünü takmış boya kalkmış,sabahdan çakmaklığı çıkardık yürütürler diye,
Ve geçmiş olsun Type R ın üretimi durmuş 2011 modelini almak içinde 3 ay gelmesini beklicez siparişle geliyor ancak.sitedende bir kaç arkadaşla orda tanışmak kısmetmiş.
resmim olan varsa özelden link atabilirmi :)
Arkadaşlarım abilerim kapıda bilet alınabiliyor değil mi yarın 3-3,30 arası inşallah gidicemde :)
gittim gördüm geldim fena değildi. Yeni VW'den Passat Sirocco R, Alfa'dan Giuletta, Opel İnsignia OPC, BMW Individual 116i çıtırdan da X3 20d (olabilitesi daha yüksek olanlar :P ) hoşuma gidenler e92 M3'e binmek nasip oldu ya bunada şükür. :( Bacaklarımın yorgunluğundan az daha Active Hybrid 7'in içine uyuya kalıcaktım. :) Subaru WRX STİ Sedan güzel olmuş ama 2+2 egzoz abartı olmuş ben alıcaksak olsam aldıgım gün değiştirirm kaliteli bir son susturucu ile. Porsche standında Cayman Boxster Panamera 4 hep baz modellerdi galiba anlamadım? Arda,Emre ve Uğur Boral geldi dışarı çıktım bi siyah SLS,RS6 ve G 55 AMG gördüm acaba kimindi? :D Bu arada hani lan SLS'ye Corvette Camaro'ya biniliyordu ? :( Yalan oldu uzaktan gözümle sevdim. Camaro hariç. Daha çok gezip foto çekerdim ama bacaklarımla derman kalmadı ve ***** toplu taşımada geri dönücez biraz erken çıktım. :( hee Audi A5 Cabriolet 1.8TFSI RS5 ve S4 ne güzel şeylermiş öyle.O kadarda birbirlerine benzemiyorlar. :D
belki yarın yolumuz düşerse :D
Fuar Harikaydı.
- Markalar güzel yerleştirilmişti.
- Modeller birbirinden güzeldi. ALLAH sahiplerine bağışlasın :D
- İlgili marka yetkililerinin ilgilenişi iyiydi.
- Apaçizm ve magandazim 'e pek fazla rastlamadık.
- Fiesta 'nın içindeki G25 'e bağlı oyun iğrençti. G25 rezil olmuş o oyunla...
Bonus olarak Fiat standında BKM - Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Murat Eken ve Bülent Emrah Parlak 'ı gördüm. Murat modellerle muhattap olurken Bülent 'de Fiat 500 'e sarmıştı. :D Fotoğraflar çekinip arabayı inceliyordu ama öyle böyle değil resmen ırzına geçti 500 'ün bakmadığı yeri kalmadı :D
Alp sen paris auto show'a mı gittin cnr durağını kaçırıp naptın:D
sürücü koltuğundan ziyade yanımda sağda oturup kamerada çekim yapan sensin.autoshow bilet bulup yancı olarak gelende sensin....
Laflarına dikkat et zaten bu saatten sonra yancı yuncu muhabbetletleri bitmiştir.
kim kimin yancısı belli.Adımı kullanma hiçbir yerde...
Hesabı kes bir an önce bitsin bu iş...
:heyoo::hiihi: