Alıntı:
Dün gittim 11de ordaydım.İzlenımler ise şöyle..
_VIP falan yalan girişte davetiyelere bile bakmadılar vıp bir durum yoktu içeride :)
_Mankenler gecen senelere göre daha çirkindi gözle görülür şekilde.
_Herzaman bilindik araclar vardı ama SLS yenı CLS ve yenı volvo S60 özelliklede yenı sedan Impreza Sti cok hoşuma gitti.
_EvoX satıldı tanıdık bir abimiz aldı aracı üzerindeki ekstralarıyla ama doğrusu ben pek beğenmedim üstüne şerit falan cekmişlerdi.
_Yicek içiçek sıkıntılıydı servis vs.Cabuk karın doyurmak isteyenler sosisli sandvic yesin gayet lezzetli ama 1 tane doyurmuyor :)
_Bazı standlarda kuru yemiş servis ediliyordu avuçluya avuçluya dolaştım diyebilirim ahaha
_Birkaç kameraman tartaklanıyordu az kalsın cekim yaparken aracları incelemek isteyen vatandaş tarafındanki bende dahil oluyordum az kalsın.(O kalabalıkta cekim yapmak imkansız zaten akıllı işi değil)
_Otopark öğleden sonra felaket oldu yağmurunda etkisiyle.Erken saatte gidilmesini öneririm.
_En faciası ise 6da cıkıp fuardan erenköye gitmek oldu.Tam 4 saatte gittik.Önümde birtane 26 plaka siyah Evo 8 vardı arkasına gectim bütün yol kanadını izledim yolda satılan herseyden yedik arabada muz kağıt helva vs
_Jeep markası yoktu.Ayrıca dikkatimi cekti Renault da clio megane hiçbir RS yoktu.
_Mercedes cok guzel SLS AMG desenli torba yaptırmış gidenler 1 tane alsın tüm katalogları taşıyacak kıvamda.
_Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim herzaman gidip görülmesi gereken bir fuardır.
anlatım için teşekkürler, gidip görenlerden şunu yapın bunu yapın şurdan şunu alın dediğiniz başka neler var? :beuj: