Ben gidiyorum...
Printable View
Ben gidiyorum...
Yarın gidenler var mı ? :) ben saat 12-1 gibi gitmeyi düşünüyorum..
vip biletleriniz değerinde alınır:p
Beyler CNR da değil mi fuar? Birde park sıkıntısı oluyormu? Yeşilkoyde sağlam bi yere koyup ordan taksi ilemi geçsem diye düşünüyorumda?
Evet CNR'da.Tavsiyem ise metro ile gitmeniz.Yarın da yağmurlu olacak ve trafikte vakit kaybetmek yerine direk fuar alanına sorunsuz;stressiz varmak daha iyi olur herhalde..:)
Ama zaten fuar alanında da otopark var.
Pazar sabahı 9 da ordayız içimize sine sine gezicez:alright:
Fatih 11de açılıyor fuar:)
Abi anca geliriz Kartal'dan :p
vip varsa bende alabilirim
Aslında hiç gitmek istemiyorum çünkü içerde bir sürü abazanyüs ve aşırı bi kalabalık.
Malesef arkadaşlarımı kıramıyorum..
ben bugun gittim yeni a7 ve cls dışındaki araçlar herşey aynı gidilip görülmeye değmicek gibi bi fuar
bir adet vip bileti mevcut, pm alayım fiyatlarınız değerlendirilir:p
VIP bilet değil, kart var, o yüzden satamıyorum :)
ama yarın giderken saatim belli olunca yazarım, 1 kişiyi sokma şansım olabilir..
ve isteyen olursa vip bileti elden verebilirim anadolu yakasında..
ben içeri girdikten sonra kaç kişi alabiliceğimi yazarım yakında olanlar hazırlıklı olsunlar :D
sağolsunlar hem fiat hem de röno açılıştaki vip kokteyline davet ettiler :D
ama işten güçten gidemiyorum maalesef :(:(
29.10-07.11. tarihlerinde LR standındayım, gelen olursa selamlaşırız.
bende de vip davetiye var babam gitmek istiyor belki bugun onu götürcem
ben hiç gimek istemiyorum acıkcası
bilet gitti:D.
Haber turkde canlı yayın var açılmıs auto sowww :D
Cumartesi ordayım bende :)
şimdi geldim ilk defa tatsız bi auto show gordum diyebilirim
1-2 model dışında yaramaz normalde 700-800 kare çekerdim şimdi baktım 240tane çekmişim
ayrıca içerde cep telefonu ile konuşmak mumkun değil hep şebeke meşkul diyor kalabalıktan dolayı ayrıca bi sinir oldum ...
Gidenlerden yorum bekliyoruzz
Markalardan güzel modeller vardı açıkçası çokta kötü değildi bence öğlen saatlerinde yoğunlukta normaldi ferrari jaguar vs. dışında en çok beğendiğim ( benim açımdan ulaşılabilir olarak ) alfa romeo guilietta ve 159 oldu...
audi ve vw iyiymiş sanırım yeni model açısından.
birkaç resim upload ettim herkese açık konumda bakabilirsiniz
http://www.facebook.com/album.php?ai...9&l=63f541c07e
Fotoğraflar için teşekkürler, elinize sağlık. Bir sorum olacaktı benim, Scirocco R varmıydı fuarda? Şu fotoda görünen mavi Scirocco, R mı?
http://www.facebook.com/album.php?ai...d=449131401359
Teşekkürler. Polo gti 46 bin ise kapış kapış gider artık.
@onursumer
tşk kardesim cektiğin fotolar sayesinde fuara gitmis kadar oldum :)
Bileti verdiğim şahıs fotoğraf çekecek mi acaba:p
Haftaici gidicem :)
gidenlerden yorumları alalım :D
ankara'dan sınav haftası gitmeye değer mi?
yarın normal davetiyesi olanlar gidebiliyor mu, yani halka açıldığı gün yarın mı...
Dün gittim 11de ordaydım.İzlenımler ise şöyle..
_VIP falan yalan girişte davetiyelere bile bakmadılar vıp bir durum yoktu içeride :)
_Mankenler gecen senelere göre daha çirkindi gözle görülür şekilde.
_Herzaman bilindik araclar vardı ama SLS yenı CLS ve yenı volvo S60 özelliklede yenı sedan Impreza Sti cok hoşuma gitti.
_EvoX satıldı tanıdık bir abimiz aldı aracı üzerindeki ekstralarıyla ama doğrusu ben pek beğenmedim üstüne şerit falan cekmişlerdi.
_Yicek içiçek sıkıntılıydı servis vs.Cabuk karın doyurmak isteyenler sosisli sandvic yesin gayet lezzetli ama 1 tane doyurmuyor :)
_Bazı standlarda kuru yemiş servis ediliyordu avuçluya avuçluya dolaştım diyebilirim ahaha
_Birkaç kameraman tartaklanıyordu az kalsın cekim yaparken aracları incelemek isteyen vatandaş tarafındanki bende dahil oluyordum az kalsın.(O kalabalıkta cekim yapmak imkansız zaten akıllı işi değil)
_Otopark öğleden sonra felaket oldu yağmurunda etkisiyle.Erken saatte gidilmesini öneririm.
_En faciası ise 6da cıkıp fuardan erenköye gitmek oldu.Tam 4 saatte gittik.Önümde birtane 26 plaka siyah Evo 8 vardı arkasına gectim bütün yol kanadını izledim yolda satılan herseyden yedik arabada muz kağıt helva vs
_Jeep markası yoktu.Ayrıca dikkatimi cekti Renault da clio megane hiçbir RS yoktu.
_Mercedes cok guzel SLS AMG desenli torba yaptırmış gidenler 1 tane alsın tüm katalogları taşıyacak kıvamda.
_Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim herzaman gidip görülmesi gereken bir fuardır.