yarın açılışa gidiyorum..birde hafta sonu uğrarım..fazla bilet olursa dağıtırım..
Bu arada bu fuara elbette sitemizin değerli üyeleri de gidecek ve bunlar arasında da ciddi anlamda profesyonel fotoğraf çeken arkadaşlarımız da olacak.Kendislerinden ricam;aşağı yukarı sergilenen tüm modelleri çekebilirler mi?
Yoksa çok mu aç gözlü davrandım..?
Aslında fuara kendim de gideceğim ama makinam yok yanımda..Kaldı ki olsa da kaliteli çekimler çıkmıyor.Yani amacım aslında arşiv yapmak fotoları bir bakıma..
Yarın gidenler var mı ?ben saat 12-1 gibi gitmeyi düşünüyorum..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Beyler CNR da değil mi fuar? Birde park sıkıntısı oluyormu? Yeşilkoyde sağlam bi yere koyup ordan taksi ilemi geçsem diye düşünüyorumda?
Evet CNR'da.Tavsiyem ise metro ile gitmeniz.Yarın da yağmurlu olacak ve trafikte vakit kaybetmek yerine direk fuar alanına sorunsuz;stressiz varmak daha iyi olur herhalde..
Ama zaten fuar alanında da otopark var.
Aslında hiç gitmek istemiyorum çünkü içerde bir sürü abazanyüs ve aşırı bi kalabalık.
Malesef arkadaşlarımı kıramıyorum..
ben bugun gittim yeni a7 ve cls dışındaki araçlar herşey aynı gidilip görülmeye değmicek gibi bi fuar
VIP bilet değil, kart var, o yüzden satamıyorum![]()
ama yarın giderken saatim belli olunca yazarım, 1 kişiyi sokma şansım olabilir..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)