beyler pokemonlar durumu iyice azitti
beyler pokemonlar durumu iyice azitti
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
bu ne ya yeni aldık :d nese satılık beyaz 9700 :d
2-3 ay öncede gündeme gelmişti ben turkcell teknoloji danışmanıylada görüşmüştüm öyle birşey yok demişti sanırım rim firması bu iş hakkında çalışmalar yapıyor ve halledilicek diye okumultum bir yabancı sitede.
kim neyi yasaklıomuş yaa yok öle bi dünya
Eee yasaklanırsabizim elimizdeki telefonlar ne olcak ,burası TR bi caresi muhakakk bulunurda daha yeni almıştım yaa
![]()
Satılık ruhsat sahibinden BB Bold 9000,Pearl 8100,Pearl 8120,Curve 8320,8800 modelleriŞaka maka bizim ailede herkesin telefonlar bb,bu spider-man'ler kapatırsa telefonları işimiz zor..
kriptolu yazışma yüzünden bizim telekulakçılar dinleme vs yapamıyormuş
yasa çıkarmışlar vs ama hikaye olur bunlarınki sozde sadece konuşma ve sms olayı çalışıcakmış gerisi devre dışı kalıcakmış
tüm büyük şirketler vs yazışmalarında bu aleti kullanıyor nasıl boyle birşey yapıcaklar merak ediyorum doğrusu
bb de hiçbir ulkeye tolerans gostermedi bizimkilerede gostermiyicek
şuan yasaklı olduğu hiçbir ülke yok olursak tek oluruz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Güler Sabancı, Ali Koç, Ferit Şahenk gibi patronlar BlackBerry kullanıyor, işlerini bu cihaz üzerinden yönetiyor. Böylesine bir yasağı düşünemiyorum” diyor.(Milliyet)
patronu kest
son yüzyılın popüler kelimesi yasak![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
artık tüm şirketlerde millet dışarıyken işlerini hallediyor blackberry mail trafiği ile
öyle birşeyi kolay kolay yapamazlar bence
5-6 aydır kullanıyorum Böyle bir yasağın uygulanabileceğini sanmıyorum. Ha 0 cihaz ücretlerini bize verirlerse problem yokNe de olsa daha 20 ay ödeyeceğiz
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)