820 bg el camino ile dragda 1.lik koltuğuna oturdum
motor güçlü olan model aşırı besleme olarak stage 2 supercharger var. turbo ile daha da gider ...
820 bg el camino ile dragda 1.lik koltuğuna oturdum
motor güçlü olan model aşırı besleme olarak stage 2 supercharger var. turbo ile daha da gider ...
rapido 130 hangi araç gerçekte arkadaşlar?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bizim save ler silindi. tekrar basladık kasmaya bakalım![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
130 hp ile nefesi yetmez ama 189 bg ye kadar çıkabiliyor oyunda
modifiye et
tabi görselliğe para harcamadıysanben modifiye bittikten sonra jant mant falan yapmıştım.
2.3 v6 granada motoru takıyorsun ve öyle modluyorsun
ha unutmadan motor swaplarken daha önce taktığın bütün parçaları sök öyle swapla..
swap yaparken zaten taktıgın butun parcaları sokuyor parası da hesabına gelıo.
yanlıs mı hatırlıyorum.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bende el camino ile en uzun diferansiyel ayari olmasina ragmen baska bi el camino ben 374 km ile giderken yanimdan gecip gidiyo cozemedim isi su yolundaki yarista 4. olarak kaldim o yuzden ilk 3u gecemiyorum.
Arkadaşlar oyunda bi hile buldum işe yarıyor
şimdi normalde 3 kere çarpışınca restrart oluyor yeniden başlıyoruz ya bunun gibi eğer rakip sizi geçer ve oyunu bitirirse siz hala devam edebiliyorsunuz finis e kadar finis de iki yeşil çizginin içinden geçmeyin yan tarafından geçin oyun bitmiyor oyunu bitiren rakibinize 3 kere vurun biten oyun yeniden başlıyortawsiye ederim
ya oyunu yukleyemıyorum bırı bı anlatsın ya ltfn
ulan, Bi araba aldımWv minübüs kafadan 5 boy caktı
hayata küstüm sildim
![]()
![]()
ya oyunu baslatmıyo pc kapanıyo sanırım kaldırmıyo pc![]()
oyun bitti , pek de eğlencesi kalmadı ,i bütün parayı bozdurup standart arabalara şekil yaptım bende![]()
Bence bu oyunda bi gariplik var. Şöyle ki en ucuz aracı alıp 1.5 swap yaptım, ilk 4 rakibi çok rahat geçtim. Şimdi ise bana 5 boy fark açıyorlar. . . Anlayamadım bu işi bi türlü . . .
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)