konuyu kişiselleştirmesek iyi olur bence,
daha önce birşeyler yaşanmış, özellikle yabancı forumlarda kötü olaylar dayanan bazı negatif yorumlar olabilir.
fakat konumuz bu değil..
Printable View
konuyu kişiselleştirmesek iyi olur bence,
daha önce birşeyler yaşanmış, özellikle yabancı forumlarda kötü olaylar dayanan bazı negatif yorumlar olabilir.
fakat konumuz bu değil..
ben Gürsel hocamın sorusuna cevap verdim şahsen... dediğim gibi Mert'e bol şans Allah yolunu açık etsin...
ya hazır herkes buraydayken bişi sormak istiyorum
TT viper vardı , bi ara buraya üye olmuşlar efsane msgları vardı :) o ne oldu acaba ? ona ulaşabilen biri varsa kendisini davet etse bu denemelere girse ? dergi kapaklarında HP leri havada topluyorduk , icratta nasıl acaba ?
burada e posta map falan yazmakla özgüne ayıp ediyorsun özgünün mapini yazdığını biliyorsun ne e postası abi?
hangi araba al tak parçayla yürüyor abi? supra olsun m3 olsun custom parça yaparsın yaptırırsın en fazla zaman sorunu oluşur ki şu an çoğu parçası var çoğu makinenin ama al takla olmuyor maalesef yüksek güçteki 2jzlein hangileri al tak parçayla yürüyor bi incele neleri al takmış dry sumpmı yada wet sumptaki iyileştirmelerimi krankımı(adam akıllı krankın aç ayda imal edileceğini benden iyi biliyorsun) eksantrik vs demiyorum specleirni verince her makineye ürettirirsin her şey iş parada
keşke senin dediğin gibi herşey al tak olsaydı o zaman ülkedeki her makine yürürdü
buradan beni onu bunu savunuyor diye algılama eğer öyle yazıcaksan cevap yazma abi bana, cidden yazdıkların buraya ilginç şeyler
pembe m3 baya zaman oldu 2003 tu galıba yolda denk gelmıstı bızim arkadaşlara:)
Sizin için sanırım en iyisi Rusya'ya gidip Dragtimes tayfasıyla deneme yapmanız olur. Deneme için bir çok araç bulabilirsiniz.
http://www.dragtimes.info/en/
Bülent, senin kuyruk acın, unichipi 318 den söküp de başka araca takamayaşım. Sana 1 kuruş borcum yok.
Bülent, madem dolandırıldın, giderdin mahkemeye. Ya da çıkardın karşıma.
Hakkımda açılmış tek bir dava yok. Bu kadar canı yanmış adam nerede? Kanun var. Mahkeme var. Canı yananlar salak ki adalete başvurmadı, bana saldırmadı.
Çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsun. Kim kime para yediriyor? Alacaklı adam dayanır kapıma.
İçlerinde bir tane kabadayı çıkar gelirdi. Yerim belli yurdum belli. Ne gelen oldu ne giden.
Nerede bu kadar masum dolandırılmış adam? Adresim belli. ya salaklar, ya da benim dokunulmazlığım var. Alnım açık.
Tuning ile ekmek kazanmadım. Ekmeğimi nereden kazandığımı bilen bilir.
Kimsenin saygısı için yazmadım, eski bir dava var, dosyayı tozlu raftan indirdim.
Sen kimsin ki senin saygını talep edeyim?
Benle derdin var ise, alacaklı isen bilgilerimi veriyim, adalete başvur, veya bildiğini yap. Adresim belli.
Sevgili Semih,
Bu supraların parçaları hazırda bulunan, istediğin anda alabileceğin parçalar değil mi?
Stokta yok ise kaç sene bekliyorsun? Veya kaç ay?
10 yıldır yurtdışında supra ağır modifiye görüyor.
İstanbul'un supraları burada kendi mühendislikleri ile parça mı üretti?
Yoksa amerikada üretilmiş ve test edilmiş parçalar ile yola devam mı etti?
Özgün ile kişisel sorunum yok.
Aslında daha açık ve net bir dil ile belirtiyim, her iki supra da yürümüyor. Yürüseler çoktan beni çağırırdılar.
Zaten biter bitmez beni çağıracaklardır. İnşallah.
Semih, çıksın supralar, deneyelim. Olay budur. Çok basit.
abi en büyük sensin:icon_rule
Yaris falan muhabbeti disinda su dolandirildi vs laflarina cok gicik oluyorum.
Mert abide gayet mantikli sekilde , madem dolandirildigini iddia eden var gitsin mahkemeye basvursun yada yerim yurdum belli gelsin beni bulsun diyor
Bunlari yapmadan konusmak insanlara iftira atmaktan baska birsey degildir buda oyle gunahi kolay kolay boyundan atilacak bir hareket degildir.
Su aptal konu dile getirilmese bahsetmezdim ama aramizda belki benim gibi gidip gorenler olmustur.
Mert abinin imkanlarina sahip birinin araba modifiye ederek dolandiricilik yapmaya ihtiyaci olmadiginida her akli selim insan anlayabilir.
Biri beni dolandirdi demek kolay birsey degil dolandirdiysa ve hakkini aramiyorsan ben senin lafina guvenmem sana yalanci derim kimse kusura bakmasin
o kimleri dolandırdığını gayet iyi bilir, bende de bütün kayıtları durur, Kurtaranın arabasına taktım diyip de takmadıklarını da kendisi bilir... İntercooler taktım diyip de arkadan düz hortumla bağladığını da gayet iyi bilir...
neyse dediğim gibi Mert, senin bizim BMW camiasındaki dosyan kabarık, şimdi bu işi zevkime yapıyorum diyorsun, inşallah bu şekilde kalıp başkalarının araçlarına bulaşmazsın artık...
Bülent,
kurtaran ın bana borcu var. Yalan yazıyorsun. Suçluyorsun.
Alnım açık.
çıkart dosyayı. var ise çıkart.
nerede dolandırıldığını iddia ettiklerin? Nerede o salaklar, o masumlar?
400 km uzaktan yalan yanlış sıkıyorsun. Atıp tutuyorsun.
Çıkart dosyayı, dolandırılanlar da sevinsinler.
açtığın meydan okuma topiğini daha fazla kirletmeyelim, çağrına kulak verenler yazsın, sen böyle zıpladıkça illa ki karşılığını bulursun...
bence siz insanlarin size olan saygi sinirlarini zorluyorsunuz baska bir sey degil , ozgun aciklamis defalarca , zaten hazirda garajda marsina basilip cikip gazlanilicak bir arac olsa ve bahane uydurulsa anlicaz da , oyle bir durum yok . sizinde dediginiz gibi bitince sizi ararlar veya aramazlar , hala bu konuyu " supralar nerde " diyerek guncellemenin manasi nedir ? zamani gelince herkes istedigi seye kavusur ..
Kurtaran ın arabası 50 sayfa konu oldu, burdan veririm isteyene linkini girer okurlar yaptıklarını ve yazdıklarını... Kurtaranın borcu varsa asıl onun yeri yurdu belli :) git iste paranı al bilinmeyen biri mi :)