User Tag List

Sayfa 5/27 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
502 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    konuyu kişiselleştirmesek iyi olur bence,
    daha önce birşeyler yaşanmış, özellikle yabancı forumlarda kötü olaylar dayanan bazı negatif yorumlar olabilir.
    fakat konumuz bu değil..
    Built to fall....

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Gürsel hocamın sorusuna cevap verdim şahsen... dediğim gibi Mert'e bol şans Allah yolunu açık etsin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hazır herkes buraydayken bişi sormak istiyorum

TT viper vardı , bi ara buraya üye olmuşlar efsane msgları vardı o ne oldu acaba ? ona ulaşabilen biri varsa kendisini davet etse bu denemelere girse ? dergi kapaklarında HP leri havada topluyorduk , icratta nasıl acaba ?
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    997 TT aracında değişiklik yapıyor diye yorumladım.

Supra................................nerde benim supralarım..............

Supra M3 TT yi geçebilir, neden olmasın. İşin dalgasındayım. Varsın supra geçsin.

Yolda kral olmak için uğraşıp da yürütememelerine anlam veremiyorum.

Sonuçta amerikada birçok supra var. Al parçaları tak. E-posta ile map i de iste. Buna rağmen yürümeyen supralar var.

Hani kalkıp da bambaşka bir turbo manifoldu dizayn ederler, ya da motor içinde radikal değişiklikler yaparlar, ya da farklı bir blok kullanırlar. O zaman anlarım. Ama al tak yapılıyor. Ve yürümüyor.

Bu arada Bilal isimli Supra sahibi üyemizi tamamen konu dışında tutuyorum.

burada e posta map falan yazmakla özgüne ayıp ediyorsun özgünün mapini yazdığını biliyorsun ne e postası abi?

hangi araba al tak parçayla yürüyor abi? supra olsun m3 olsun custom parça yaparsın yaptırırsın en fazla zaman sorunu oluşur ki şu an çoğu parçası var çoğu makinenin ama al takla olmuyor maalesef yüksek güçteki 2jzlein hangileri al tak parçayla yürüyor bi incele neleri al takmış dry sumpmı yada wet sumptaki iyileştirmelerimi krankımı(adam akıllı krankın aç ayda imal edileceğini benden iyi biliyorsun) eksantrik vs demiyorum specleirni verince her makineye ürettirirsin her şey iş parada

keşke senin dediğin gibi herşey al tak olsaydı o zaman ülkedeki her makine yürürdü

buradan beni onu bunu savunuyor diye algılama eğer öyle yazıcaksan cevap yazma abi bana, cidden yazdıkların buraya ilginç şeyler
    körler sağırlar

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben Gürsel hocamın sorusuna cevap verdim şahsen... dediğim gibi Mert'e bol şans Allah yolunu açık etsin...
    anladım, teşekkür ederim.
    Built to fall....

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pembe m3 baya zaman oldu 2003 tu galıba yolda denk gelmıstı bızim arkadaşlara

BORKED

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin için sanırım en iyisi Rusya'ya gidip Dragtimes tayfasıyla deneme yapmanız olur. Deneme için bir çok araç bulabilirsiniz.

http://www.dragtimes.info/en/
    alıntıya HAYIR...

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürsel hocam, sanırım arkadaş nihayet yürüyen bir makine yaptı, ama emin ol ki deneme olsa bile sonrasındaki muhabbetler hep aynı olacaktır... 'şunu kırdık sipariş ettik 3 ay sonra geldiğinde tekrar deneriz'... 'motorda sıkıntı yok kontrol için söktük 6 aya hazır olur' vs vs vs

Mert hala anılardan bahsediyorsun, şuraya bir de senden mağdur olanlardan ve de dolandırdığın kişilerden bahsetsen de seni tanımayanlar da tanısa...

araba otomobil gelip geçici, artık öyle bir hale geldin ki TR deki en hızlı arabayı da yapsan, zannettiğin saygıyı bir daha zor bulursun...

yazmayım yazmayım diyorum ama 3 senelik suskunluğunu bu şekilde bozman cidden çok komiğime gitti, bu nickimi bilmezsin ama cabriomann i iyi bilirsin..

sana hayatta başarılar dilerim!
    Bülent, senin kuyruk acın, unichipi 318 den söküp de başka araca takamayaşım. Sana 1 kuruş borcum yok.

Bülent, madem dolandırıldın, giderdin mahkemeye. Ya da çıkardın karşıma.

Hakkımda açılmış tek bir dava yok. Bu kadar canı yanmış adam nerede? Kanun var. Mahkeme var. Canı yananlar salak ki adalete başvurmadı, bana saldırmadı.

Çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsun. Kim kime para yediriyor? Alacaklı adam dayanır kapıma.

İçlerinde bir tane kabadayı çıkar gelirdi. Yerim belli yurdum belli. Ne gelen oldu ne giden.

Nerede bu kadar masum dolandırılmış adam? Adresim belli. ya salaklar, ya da benim dokunulmazlığım var. Alnım açık.

Tuning ile ekmek kazanmadım. Ekmeğimi nereden kazandığımı bilen bilir.

Kimsenin saygısı için yazmadım, eski bir dava var, dosyayı tozlu raftan indirdim.

Sen kimsin ki senin saygını talep edeyim?

Benle derdin var ise, alacaklı isen bilgilerimi veriyim, adalete başvur, veya bildiğini yap. Adresim belli.

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada e posta map falan yazmakla özgüne ayıp ediyorsun özgünün mapini yazdığını biliyorsun ne e postası abi?

hangi araba al tak parçayla yürüyor abi? supra olsun m3 olsun custom parça yaparsın yaptırırsın en fazla zaman sorunu oluşur ki şu an çoğu parçası var çoğu makinenin ama al takla olmuyor maalesef yüksek güçteki 2jzlein hangileri al tak parçayla yürüyor bi incele neleri al takmış dry sumpmı yada wet sumptaki iyileştirmelerimi krankımı(adam akıllı krankın aç ayda imal edileceğini benden iyi biliyorsun) eksantrik vs demiyorum specleirni verince her makineye ürettirirsin her şey iş parada

keşke senin dediğin gibi herşey al tak olsaydı o zaman ülkedeki her makine yürürdü

buradan beni onu bunu savunuyor diye algılama eğer öyle yazıcaksan cevap yazma abi bana, cidden yazdıkların buraya ilginç şeyler
    Sevgili Semih,

Bu supraların parçaları hazırda bulunan, istediğin anda alabileceğin parçalar değil mi?

Stokta yok ise kaç sene bekliyorsun? Veya kaç ay?

10 yıldır yurtdışında supra ağır modifiye görüyor.

İstanbul'un supraları burada kendi mühendislikleri ile parça mı üretti?

Yoksa amerikada üretilmiş ve test edilmiş parçalar ile yola devam mı etti?

Özgün ile kişisel sorunum yok.

Aslında daha açık ve net bir dil ile belirtiyim, her iki supra da yürümüyor. Yürüseler çoktan beni çağırırdılar.

Zaten biter bitmez beni çağıracaklardır. İnşallah.

Semih, çıksın supralar, deneyelim. Olay budur. Çok basit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi en büyük sensin
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi en büyük sensin

Sen zeki bir adamsın.

Yazdıklarıma cevap versen, ve mantıklı cevap versen? Aksi takdirde fanatik bir supracı dan farkın olmaz.

Ya da verecek cevabın yok?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaris falan muhabbeti disinda su dolandirildi vs laflarina cok gicik oluyorum.

Mert abide gayet mantikli sekilde , madem dolandirildigini iddia eden var gitsin mahkemeye basvursun yada yerim yurdum belli gelsin beni bulsun diyor

Bunlari yapmadan konusmak insanlara iftira atmaktan baska birsey degildir buda oyle gunahi kolay kolay boyundan atilacak bir hareket degildir.

Su aptal konu dile getirilmese bahsetmezdim ama aramizda belki benim gibi gidip gorenler olmustur.

Mert abinin imkanlarina sahip birinin araba modifiye ederek dolandiricilik yapmaya ihtiyaci olmadiginida her akli selim insan anlayabilir.

Biri beni dolandirdi demek kolay birsey degil dolandirdiysa ve hakkini aramiyorsan ben senin lafina guvenmem sana yalanci derim kimse kusura bakmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kimleri dolandırdığını gayet iyi bilir, bende de bütün kayıtları durur, Kurtaranın arabasına taktım diyip de takmadıklarını da kendisi bilir... İntercooler taktım diyip de arkadan düz hortumla bağladığını da gayet iyi bilir...

neyse dediğim gibi Mert, senin bizim BMW camiasındaki dosyan kabarık, şimdi bu işi zevkime yapıyorum diyorsun, inşallah bu şekilde kalıp başkalarının araçlarına bulaşmazsın artık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kimleri dolandırdığını gayet iyi bilir, bende de bütün kayıtları durur, Kurtaranın arabasına taktım diyip de takmadıklarını da kendisi bilir... İntercooler taktım diyip de arkadan düz hortumla bağladığını da gayet iyi bilir...

neyse dediğim gibi Mert, senin bizim BMW camiasındaki dosyan kabarık, şimdi bu işi zevkime yapıyorum diyorsun, inşallah bu şekilde kalıp başkalarının araçlarına bulaşmazsın artık...

Bülent,

kurtaran ın bana borcu var. Yalan yazıyorsun. Suçluyorsun.

Alnım açık.

çıkart dosyayı. var ise çıkart.

nerede dolandırıldığını iddia ettiklerin? Nerede o salaklar, o masumlar?

400 km uzaktan yalan yanlış sıkıyorsun. Atıp tutuyorsun.

Çıkart dosyayı, dolandırılanlar da sevinsinler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açtığın meydan okuma topiğini daha fazla kirletmeyelim, çağrına kulak verenler yazsın, sen böyle zıpladıkça illa ki karşılığını bulursun...

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen zeki bir adamsın.

Yazdıklarıma cevap versen, ve mantıklı cevap versen? Aksi takdirde fanatik bir supracı dan farkın olmaz.

bence siz insanlarin size olan saygi sinirlarini zorluyorsunuz baska bir sey degil , ozgun aciklamis defalarca , zaten hazirda garajda marsina basilip cikip gazlanilicak bir arac olsa ve bahane uydurulsa anlicaz da , oyle bir durum yok . sizinde dediginiz gibi bitince sizi ararlar veya aramazlar , hala bu konuyu " supralar nerde " diyerek guncellemenin manasi nedir ? zamani gelince herkes istedigi seye kavusur ..
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurtaran ın arabası 50 sayfa konu oldu, burdan veririm isteyene linkini girer okurlar yaptıklarını ve yazdıklarını... Kurtaranın borcu varsa asıl onun yeri yurdu belli git iste paranı al bilinmeyen biri mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açtığın meydan okuma topiğini daha fazla kirletmeyelim, çağrına kulak verenler yazsın, sen böyle zıpladıkça illa ki karşılığını bulursun...

Madem bir laf attın, madem leke attın, devamını getir.

Leke atıp, geri vites yapma.

Dolandırılan masum ve salaklar nerede?

Neden haklarını aramadılar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen zeki bir adamsın.

öyle olsun benim verecek cevabım yok, fanatik biriyim gözümü fanatiklik bürümüş o yüzden mantıklı cevaplar veremiyorum yazı yazamıyorum kusura bakmayın
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohhhh ohhh, çok sevindim bu haberine. İnşallah Kıbrıstan gelen olur.
    Davet sizden oldugu için buyrun siz gelin, inşallah kendileri kabul edip denemek isterlerse şayet.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)