bence gidilir ankaraya :D
Printable View
Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.
Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.
Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.
Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.
Allah tan başka güvencem yok.
Kendine güvenen adam mahkemeye gider.
Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.
Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.
Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.
Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.
1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.
Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.
Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.
Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.
Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.
Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.
Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.
Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.
4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.
Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.
Supra fanatikleri hemen savunmaya geçtiler.
Supra fanatikleri kraldan kralcı oldular.
Supra sahiplerinin boruları ötmez oldu.
1 tane supra sahibi girip yazamadı buraya, ama fanatikleri yazdı.
Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.
Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.
Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.
İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.
gene bi hışımla geldin abi
ismail abi gelsin deniyelim demiş işte?
Adam acık acık yazmıs gereklı acıklamayıda yapmıs daha ne olucaktıkı bıze susup beklemek kalır.Sıra supra sahıplerınde bakalım ılk kımden cevap gelıcek merakla takıp edıyoruz bakalım
Konunun başından beri okuyorum.. 2 tarafı da tanımam...
Ortada bir talep varsa, ayağıma gelin anlayışından ziyade bu isteği gerçekleştirmek için biraz fedakarlık yapmanın gerektiğine inanıyorum.
Karşı tarafın işi, gücü olabilir. Madem isteniyor Ankara bu speclerdeki araçlar için 2-2.5 saatlik yol. Denenmek isteniyorsa çağırmaktansa gidilmesinin daha etik olacağını düşünüyorum...
mert abinin son yazdığına 3 defa alıntı yapılırsa sayfa pert olucak gibi maşallah okudum çok sürükleyici...
inş. msupra ile deneme yapılır yakın zamanlar...
ECU tune olayını Oz' yaptı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Şu topic dikkatimi çekti o yuzden sordum :beuj:
http://www.bimmerboost.com/content.p...age=5#comments
Rica ederim.
Özgün benden çok daha bilgili, ve çok daha iyi tune eder.
Ancak ben hobi amaçlı yaptığım için kendim tune etmekten hoşlanıyorum.
Yoksa Özgün yapsa daha kaliteli bir tune çıkardı.
Bu adamlardan parça aldım, ancak tune olayı 100 % bana ait.
Şöyle düşün hergün her hafta sonu ayar yapıldı. 3 sene boyunca.
10.000 den fazla dyno run yaptık. 3 sene boyunca.
Amerika dan 3 sene boyunca tuner getirmek, burada ağırlamak.....
Zevk amaçlı, hobim, amatörce kendim tune ettim.
Ben sadece bazı şeylere açıklık getirmek amacı ile sordum , tabikide 3 sene boyunca gelip yurtdışından ayar yapmaya tuner getirmek imkansız demiyelim ama ciddi masraf isteyen bir olaydır, ancak paste ettiğim linkde dikkat ederseniz 1 hafta boyunca uğraştım bu araçla aracın sahibinin kendi dynosunda yazdığını görüne , e birde TRde M3 turbo hemde kendi dynosu olan başka isim aklıma gelmeyince haklı olarak merak ettim umarım sizi sıkıştırıyormuş gibi gözükmüyorumdur :beuj:
haala gereksiz yazılarla atar yapıyorsun abi, adamlar arabalarımız tamamlansin deneriz diyorlar hala supraların boruları ötmez oldu ne tune için yurt dışnı aradık nede arabamız çaışmıyor die dert yandık bak abi kimsenin laf ettiği yok arabanı TEBRİK Ettttik hala ve haşqa gideri yaptım diyorsun bizde san diyoruzki araba ları çağırdım gelmedi peki biz seni çağırdımızda yemeklerdeydin kimse sesini çıkardımı sıkıntılar vardı KİMSe sana laf dedimi ? hepseni koruduk busefer biz suclu olduk evet abi hepimiz korkuyoruz sen erkeksin biz parayla map alıyoruz gerizekalıyız beynimiz yok ondan dolayı neyse abi paylaştığım fikirler adına çok üzüldüm Neysem daha yazmıyorum ben bu konuya iiyice cıvığı çıktı
supranın Ak sıkıntı yok bize burası paylaşım sitesi meydanını okudun insanlar geri vites yapmadı Sadece dedilerki arabalarımız hazır olsun geleceğiz hala sesleri ıkmadı diyorsun aradın sordun sıkıntı ne die anlattık biraz ayıp oluyor insanlara ayıp açıkcası ....
mert bilenmis
supralar hazir deil ama hazirlanicak anladigim kadari ile sikinti dert tasa yokken baska bisey cikmis aradan ...
kisisel konulari bu topic altinda yayinlayan arkadas da bence kendi sorununu kendi cozmeli cunku ortada kacan yok telefon acmayan yok adres degistiren yok ayrica sorun yasadigi dusunulen kiside yazmiyor forumda aksine suclanan taraf mert her seyimle ortadayim buyrun demekte ...
tarafsiz bakarak yaziyorum ticari iliski ile ilgili suclamalar, yazilanlar hakli bile olsa( ki ben sahsim adina inanmak istemiyorum) yontem yanlis kirici yikici asaglayici kucuk dusurucudur ve ne olursa olsun bu forumda kimse kimseyi asaglama hakkina sahip degildir.
Allah sabir versin .
herkes herkese bilenir normaldirde iftira atilmasina ayar oldum klavye kahramanlarindan nefret ederim.mert acık acık yazmıs gotune guvenen gelsin yerim belli diye guvenen gelsin yada iftira atmasın.
kimin iftira attığını kimin doğru söylediğini Mert gayet iyi biliyor arkadaşlar merak etmeyin... ne beni ne de Mert i tanımayanların yorumları da gerçekten ilginç...
detaylara girmiyorum gerek yok Merti bilen biliyor zaten,beni de bilen bilir... pembe M3 benim gördüğüm en iyi modlu araçlardan biriydi, kendisine yaptığı araçlara lafım yok... ama müşteri olarak anlaştığı arkadaşlarıma yaptığı yanlışları da hepimiz gözlerimizle gördük, sonra Mert biranda kayboldu...
Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti o nedenle rahatsın, bence artık bırak bu tarzı afrayı tafrayı... bak 30u geçtik artık 20lerde değiliz! yaptığın hataları kabul etmezsen her yerde birileri karşına çıkar emin ol, fransaya da gitsen, caddeye de çıksan...
son sözüm de kimseyi tanımadan hariçten gazel okuyanlara, burda isim vererek bir olay tartıştığımıza göre demek ki bir sebebi var... sizin izlediğiniz gallardo ferrari vs M3Turbo videolarına göre yorum yapmıyoruz burda ;) gönül isterdi ki Mert de zamanında verdiği sözleri tutabilse ya da söz verdiği arabaları hazırlayıp müşterilerine teslim edebilseydi de yıllar sonra bile bunlarla uğraşmasaydı!
kıbrıs , yunanistan , almanya uzak ve sıkıntılı yerler neden ankaraya gelmiyosunuz ankarada sizin dişinize göre çok araba var bence bi araştırın derim :icon_wack:icon_tup:
dış kapının mandalı olaraktan
birkaç gündür takip ettiğim kadarıyla ve anladıgım kadarıyla
turbo m3 arkadaşımız zamanında yaptıgı makinanın hazır olmadıgı zaman yarış talebi olmuş ve sanırım biraz dalga geçilmiş
ve ah etmiş video dan gördüğüm kadarıyla iyi bir m3 yapmış şimdi o günlerin intikamını alıyor her akşam biraz tatlı biraz acı gider yapıyo
saygı ve sevgi çerçevesinde olursa izleyici oluruz
sahsi fikrim bence kendi evine çağırmaktansa bence deplasmana gitmeli
çünkü iddaa sahibi turbom3:)
Benimde günlerdir anladığım bişi var;
Mertte, Özgünde, Bülentte, bende, sizlerde hep ama hep aynı şeyi yazıyoruz. Sonsuz Dejavuya bağladı mevzu. Karışmak gibi olmasın ama en güzeli konunun kitlenmesi sanırım.
attığınız linkteki bmw sitesinde tüm sayfaları okudum.48 sayfamı neydi.ne sizi tanıyorum ne mert beyi.
aracın 2.8 litre olup turboyla beraber 266 hp vermesi olabilir.herşeye okey.ama gördüğüm kadarıyla
Kurtaran denilen arkadaştan 9 bin dolar gibi para çıkıyor.turbo işine giriliyor fakat komple egzoz dahi cok sonradan yapılıyor.kapak mapak muhabbetini de gördüm.bir de debriyaj balatası filan var.tabikide alıcı satıcı arasında olan anlasmadır fakat ben yapılanların 9 bin dolar edeceğini düşünmüyorum.
Mert beyin verdiği sözleri bilmiyorum yazdığınız kadarıyla superchargerlı e46 m3 ü geçeceğini ve anahtarını ortaya koyduğunu yazmışsınız.fakat su andada bu foruma üye cupracı arkadasmızın o zamanlar kullandığı filtre egzozlu typerını gecememiş bu turbo bmw.
Kurtaranı madem tanıyorsunuz sorarmısınız aracı ONNO ustanın oraya getirdiğinde neler oldu neler yaşadı neden aracını sattı ?Kurtaran arabasını getirdiği zaman Ben bizzat ONNO ustanın dukkanındaydım , ne için kaç gün yattığını sonucun ne olduğunu biliyormusunuz ?
İstanbul'da olacaksa çekim yapabilirim.
bunun kimseniiparasıyla puluyla alakası olacaüğını sanmam tamam zamanında tuning de basarısız oomlmuş olabilir ama merttte sanmıyorumki parayı çdeyemeeyecek durumda olsun
ankara da hazır durumda hızlı bir yol arabası varken ve bu kadar gaz halindeyken neden gidilmediğini öğrenebilir miyiz??
Hala kişisel konulara giriliyor arkadaşlar, ortada bir teklif ve iddia var.
Mert Bey'in yurtdışındaki kötü şöhreti, yada eski müşteri ilişkileri kimseyi ilgilendirmez.
Sadece bu konu ile ilgili yazalım lütfen.
Diğer konular p.m.'den yada telden halledilebilir sanıyorum.
İsmail'in Msuprada şu anda sorun olduğunu duydum. Şu anda yürümüyormuş. Sorun olduğunu bilmeden davet ettim.
Daveti yapan benim. Ankara'ya gitmem. Gelen olursa seve seve test ederiz. Zaten aracı hazır değilmiş.
İsmail aracını en kısa sürede bitirir, benimle gazlar. O kaçırmaz, direk gelir gazlar.
Supracıların içinde en taşşaklısı İsmail dir. Geri vitesi yok. Geçse de geçilse de gazlar.
Diğer iki supra sahibi ise geçilme endişesi ile "en hızlı" olmadan teste çıkmıyorlar.
İsmail, zamanında istanbul'a test amaçlı geldi, tekrar gelir, deneriz. İsmail'e zaman zaman telefon açarım, örneğin en son akslar hakkında aradım. Bildiğini paylaşır.
Supracılardan en cesuru İsmail. geçmek geçilmek dert etmiyor.
Bu arada herkesin atladığı nokta: Yazımın başında da belirttim. Supra benim M3 TT den hızlı olabilir. Çok normal. Yavaş da kalabilir. 100 % sonucu test etmeden elde edemeyiz. Test edelim. 100 % geçerim demedim. Demem de.
Gider yapmak terimine gelince,
Sertan'ı
Salih'i
İsmail'i
teste davet ettim. Herbiri en kısa sürede araçlarını yapıp, bana dalacaklar.
Üçü de bilendi, gün sayıyorlar.
Bu arada, İstanbul'da supra dışında denemek isteyen olur ise, hazırım, motorsikletler dahil. Gider mi yapıyorum buradan anlayan anlar.
Gider yapıyor diyenler, işim gereği dağ başında kurtların arasında çalışıyorum, yaşıyorum. Araba, gazlama işleri "çocuk mevzuu" gibi kalır.
Kim ne araç, ne motor ile denemek isterse İstanbul'da olmak şartıyla hazırım.
dallas dizilerine döndü sanki yaw çok eğlenceli izlemesi :D