nimbuzz değilde
goruntulu konuşmak için fring ve yazışmak içinde whatsapp kullanıyorum ben :)
Printable View
nimbuzz değilde
goruntulu konuşmak için fring ve yazışmak içinde whatsapp kullanıyorum ben :)
fring'den face chat'a bağlanabiliyormuyuz ?
operadan yer bildirimleri artık calısmıyoo varmıdır aynı sorunu yasayan?baska nerden yer bildirimi yapabiliriz?
facebook yenilendiğinden dolayıdır duzelir yakında :)
navi kullanırken saçmalayan oldumu hiç? geçen esenboğadan dönüyorum dedim bi açayım bakalım.dümdüz yoldan gelirken beni sokak arasında gösteriyor kendi kendine şuraya dön buraya dön diyor falan.
tuş kilitinden şikayetçi arkadaşlar varmış.e kapatsın otomatik tuş kilitini yahut açıkken süresini uzatsın.
kendi içinden çıkan hafıza kartı gayet tatminkar.çektiğim fotoyu en fazla 1sn içinde kaydediyor.
wifi üzerinden bağlanıp görüntülü chat yapma imkanımız varmı bu zımbırtıda?
navi güzel çalışıyor kısa yolları falan buluyor kendince hesaplıyor bilmediğimiz yollara sokuyor o yüzdendir bence :D
fring ile goruntulu konuşma yapabilirsin
valla benim tuş kilidinden ki tek şikayetim otomatik devreye girmiyor eskiden nerde olursa olsun hemen devreye giriyordu
ayarlar/genel/güvenlik/telefon ve sim kart/otomatik tuş kilitlenme süresi. buradan ayarladınmı ?
fring wifi mı kullanıyor bağlantıda?
ben 3g kullanıyorum hiç denemdim wifi ile ama sen neyi seçersen onla bağlanıyor
ayrıca bendede ayarlı da sadece ana ekranda otomatik killetleniyor diğer menulerde bırakınca telefonu kitlenmiyor
v31 den sonrakigünceleme ile kaldırdılar o ozelliği sinir oluyorum o yüzden
fring ve whatsapp candır caan :D fring ıcın lımıtsız bı ınternet paketı yeterlı.:)
sonra ıstedıgınız yerde ıstedıgınız zman goruntulu konusabılırsınız :)
bana bi pm atmanız mümkünmü programın? deneyelim bakalım.
iphone gibi güç ölçer programı falan fistan yokmu bu zımbırtının :D
ya sorun olarak yazılanlara baktımda hep goremedım bnmkındede hoperlor yerınde salak bı ses war serwısı gıttı hoperlor deıstı ama hala aynı..we sınır bozuyor..:(
çağrı,mesaj ya da e-mail geldiğinde yanan bildirim ışığı (orta tuşun etrafındaki ışık) sürekli yanıp sönmesini sağlayacak bir şey varmı acaba ? E63