mesaj uyarısını bırısı kapatmıs olabılır mi ?
Printable View
mesaj uyarısını bırısı kapatmıs olabılır mi ?
hortttt ,, beyler e72 ye wifi hotspot yaptırabilirmiyiz ekstra bi programla?çok önemli.evetse htc desire hd yi anında satar , e72 ninde bataryasını ve kasasını orjinalle sıfırlar evladiyelik kullanırım :D
şöyle bişey buldum.
Using a Nokia phone as a Wifi Hotspot via JoikuSpot - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=m7BIQHddjaE
donanımhaberde de bayaa bi kullanan varmış symbianlı telefonlarda.Şimdi deneyemiyorum arkadaşa verdim telefonu onunki servisten gelene kadar.Yarın alıp kurucam.Hem htc nin hem e72nin şarjı fulleyip ikisindede açıcam hotspot u ,,, hangisi erken kapanırsa satıcam :D
telefonu güncelle store gir
normalde paralı olan joikuspot premium ücretsiz
ben bayağıdır bunu kulanıyorm
wifi ile laptopla bağlanıyorum speed testte 5-6 mb goruyor :D
fakat sarjı uçuruyor
aslında uçurmaktan ziyade telefon ısındığı için pil sapıtıyor
mesela batarya zayıf derken programı kapatı telefonu soğutursam sarj 2 diş çıkıyor yukarı
ben gnelde aynı anda saja takıyorum :D
ben geri dönüyorum e 72 ye :D , elden çıkarıcam htc yi ,,, e72 de de iapd için gerek kalmadı wifi paylaşıma ama ankaraya gittiğimde laptopla falan gidersem lazım olucak illa.O esnada da pil mesele değil , şarja takar öyle kullanırım....
Son dönemlerinde özenmemiştim e72ye , kullanıma bağlı çizikler var ,,, kasayı komple değiştireyim diyorum (hatta belki başka renkle) , servise versem fiyatta uçarlarmı?Servis kalitesinde orjinal malzemeyle nerde yaptırabiliriz istanbul içi?
bence hiç kasayı değiştirmeye okadar para verme orjinali pahalıdır
sahteside yaramaz hemen dokuluyordur
çok kotu değilse kasası oyle kullan derim
wifi hotspot olayı arabada çok işe yarıyor bide araç sarjı miss :D
heryerde hayatımı kurtarıyor valla :D
bu arada ekleme yapıym bu program bildiğin pilin omrunu bitiyor
normalde çok rahat 2-3 gün kullandığım telefon şuan 1.5 gün oldu ciddi pile eziyet ediyor :D
sarj aletsiz hiç denemedim ama htc den uzun dayanır gibi gozukuyor
Ya benim telefon iyi de joystick tuşunun kenarları ufak ufak beyazlamaya başladı. Dikkatli bakmayınca görülmüyor ama rahatsız ediyor. Garantiye göndersem hallederler mi acaba?
Joikuspot'un şu an Ovi Mağaza'da ücretsiz olması gerekiyor geçenlerde gezinirken görmüştüm
satılık beyaz e 72 :D
kamera , işlemci vss hiç önemli değil , bi pil bi navigasyon aynı olsa direk e71 alır bitane dağılana kadar kullanırım.Tipi daha güzel geliyo bana.Bide metal kaplama yüzey daha fazla.Aşınma , köşelerde parlama olayı daha az oluyo.Daha geç deforme oluyo öyle olunca.E72 mat plastik , köşeler hemen aşınıyor.
benim e72 de flan hiç aşınma vs olmadı yaw :D
koşeleri falan metal ztn aşınması çok zor :D
arka sırt mat plastik ya , inceden tırtıklı... O köşeler parıl parıl parlıyo.A1018 den bu yana en uyuz olduğum kullanılmışlık efekti :D:D
Bide ekstradan ekran çok çizildi , o krom çerçevenin biyeri ezildi , nacigasyon tuşu aşınıp ışık sızdırıyo vss vss , inceden turşu oldu özette...Bunu babaya veriym , kendime de yine e72 yada e71 alayım diyorum , arada kaldım.E72 alırsam bronz mu kapuçino mu ne bi renk vardı , ondan :D , e71 olursa da beyaz yada yine o renkten.
ben 2.5 yıldır bronz olandan kullanıyorum
kasasında sıfır aşınma :D hemde yoğun kullanmama rağmen klıf falanda yok :D
Benimde ilk sene gayet güzeldi ,, taaki inşaatta uygulama işine girene kadar :D , Orda alınan bikaç çizikten sonra ipin ucu öyle kaçtı ki ,, yerde şarj etmeye , mercedesin parçaları sökerken olur olmaz yerlerde el feneri olarak kullanmaya , mercedesten sökülmüş onlarca vidayla aynı cepte gezmeye kadar gitti olay :D