tecavuz olmuş yaw seninki resmen :D
Printable View
tecavuz olmuş yaw seninki resmen :D
aynen felaket...Onun için kasayı değiştireyim diyorum ciddi ciddi.Çünkü sabah çıkardığım şarjın şuan hala full olduğunu görerek (orjinal ama bu zaman kadar hep özensiz doldurulmuş , dolmadan çekilmiş , bitmeden doldurulmuş batarya + pc den düşük voltaj şarja ramen) tekrardan bağlandım telefonuma :D , android çok farklı bi eziyet şekliydi hakkaten.
Akşam enişte gelsin kurcaliym adam akıllı onun e71 i ,, ya kendime e71 alır bunu babaya veririm bu haliyle ; yada kasa değiştirir sıfır kahverengi yada beyaz yaptırırım.Bu şekil kullanılmaz hakikaten.
Kasa değişimiyle servis ilgilenir her şekil dimi?(parasını verdiğimizde , servise arıza için verilmiş telefon gibi 10 15 gün bekletmeden yani)Kasa değişimi için telefoncuya güvenebilirim ,, hatta elimden gelir bu tür işler ; netten videosunu birebir uygular kendimde yaparım..Ama gerçek , orjinal kasa temin etme konusuna güvenemem dışarıda...İllaki çakmasını kakalarlar sıkıntı olur.Kasa temini yada değişimi güvenebileceğimiz nerede yaptırabilirim?
garantisi yoksa boşver servisi ya cumhur abiye ulaş forumda veya mustafa abinin kardeşide bu işi yapıyor
değiştirirler servis hem dudukler hemde 1 haftadan once vermez telefonu arızalı gibi işlem gorur
yok yok garanti olayı hiç problem değil.Tek derdim yan sanayi kasa olmaması.Gerekirse nereden satın alabiliyosam orj. kasa santın aliym.İşin ehli telefocuya güvenirim kasa değişiminde problem değil.
Suan sirinevlerde , Nokia Servisi'nin yanından bildiriyorum :D , bişeyler estiyse aklıma tutamıyorum kendimi , araştırdım buldum geldim kasa degisimine , 1 saate teslim ederiz dedikleri için ve zaten kasdan çaktiklarından dolayi montajdan ekstra bı para yazmadıkları için verdim ,,, 6 gibi teslim alcam.kahverengine çeviriyorum kasayı..BAkalim nasıl olacak.
fiyat ne verdiler ?
kahverengi kasa çok daha iyi kesinlikle onu soyleyebilirim :)
benimde pil almam lazım wifi hot spot kullanmaktan pert oldu
Kasa + degisime 125 istediler..bunu gözden çıkarıp e71 alayım dıyordum 350 400 e ...onun için çok zararda hissetmiyorum kendimi.
Teslim aldım telefonu geldim...gayet güzel oldu..orijinal sifir halinden ayırmak imkansız (bronz)....bi müsait zamanda da bataryayı sıfırlarım orijinaline ,,,, uzun süre kullanırım.
arkadaşlar whatsp ı kaldırdım 1 saat sonra tekrar yukledım sureklı baglanıyorda kalıyor daha once basına gelen oldumu ne yapmam gerekir
ya benımki delirdi ne internete girebiliorum ne foursquare falan hangı uygulamayı acsam memory full close some apps and try fuck again gibisinden yazı cıkıyor telefondan sogudum yemin ederim versionda güncel icide cok dolu degil 2-3 gb bos hafıza var nedir bu problemin sebebi ?
Telefonun ram'i yetmiyor ondan kaynaklanıyor. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama henüz net bir çözüm bulamadım. Telefonu komple formatladım kuracağım tüm uygulamaları karta kurdum artık o kadar sık karşılaşmıyorum hata ile ama net bir çözüm bulduğumda onu da burada paylaşacağım.
Bi e72 de ben almak istiyorum herkes memnun galiba ? Şarj konusundan vs.
Özellikle şarjından çok memnunum. Belli başlı problemleri vardı ama onlar da güncellemeler ile çözülüyor. WhatsApp ve bluetooth (arabada kullanıyorum) sürekli açık duruyor. Günlük ortalama 1 saat konuşmam oluyor. Bu şekilde 4-5 gün civarı dayanıyor şarjı. WhatsApp hiç açmadığım zamanlar 1 hafta... :) Tavsiye ederim.
Ben de joukispot la modem olarak kullanıyorum bu hafta Ankara'da oldugum için ..aynı anda 3 pc bağlı...hersey iyi guzel ama mail e dosya uploadinda takılıp kalıyor.deliricem...diğer yerlere upload yada download da hic bı sıkıntı yok.
e72 gpsi nasıldır özellikle otomobil ile kullanırken ekran 2.34 inçti sorun oluyormu bu ?
Ankara İstanbul ve Almanya'da kullandım...yönlendirmesi çok isabetli....bitek sagında solunda 5 6 kat bina olan dar ara sokaklarda sapitiyor ama onun haricinde çok kullanışlı.
Haftaiçi ben de beyaz e72 sahibi olacağım kısmetse :)