o sanırım geçici bir sorun internet hattı ile ilgili olabilir diye düşünüyorum
bende bazen giriyor bazen girmiyor o dediğinle karşılaştırğım oldu
Printable View
alala ben bayadır giremiyorum bi türlü
Telefonu servisten aldım dün, Telefon'a nos bağlamışlar sanki çok hızlandı :D :Dbirkaç program yükledim hemen şimdilik bi sorun yok :D
benimde bir ara internetim kapanmıyordu ben kapatıyodum o giriyodu. Meğersem mail in bağlantısını kes işlemini yapmıyormuşum belki o olabilir sorun diye dedim :)
birde 2 ayda bir güncelleniyor cihaz ben hiç fark goremiyorum ne hızlanıyor ne yavaşlıyor nedir bu işin mevzusu
bende mail ayarlarımı yapamıyorum son güncellemeden sonra :D
kendi domain hesabımı tum onceki ayarları yapıyorum yok çalışmıyor deli oldum :D
tolda ufak tefek düzeltmeler oluyor kullandğn ozellik varsa farkediyorsun
mesela son güncelleme ile biraz daha hızlandı daha stabil çalışyıor
son güncellemeyi yaptıktan sonra e-posta sorunlarıyla karşılaştım sonra wi-fi bağlantısı kurmama sorunu başladı, serviste yazılım yüklediler o şekilde düzeldi ama her gelen update'den sonra bir sorunla karşılaşıyorum o kesin. Telefonun beyninde mi bişey var anlamadım gitti.
Youtube sorunu yaşayanlar telefon hafızasını boş tutmaya çalışsınlar, telefondaki widget üzerinden bağlanın youtube'a. Videolar ve bazı başka uygulamalar telefon hafızasını cache bellek olarak kullanabiliyor bu yüzden sorunla karşılaşıyor olabilrsiniz.
- Telefonda hiçbir uygulamayı kullanamıyorum. Chat Feysbuk vs hiç biri acılıyor tıklıyorum ne bir hata ne bibaska bişey sadece tıklamakla kalıyor. Sebebi nedir. Güncelleme yaptım. Güncellemeden öncede böyleydi hayla böyle sıkıntıyı nasıl çözebilirim daha 1 aylık cihaz.
bu programlar aldıgımda yüklü olanlar ben hiç birşey yüklemedim daha bugune kadar. nasıl bu sorunu aşıcam ben:) nerden yüklicem hiç anlamam nokiadan aslında
kontrol paneli => uygulama yonetici sine gir ordan çalışmayan programları teker teker kaldır
peşinden ovi ye bağlan istediğin programları bul indirip tekrar yükle
büyük ihtimalle sorunu çozucektir
*#0000# yapıp telefonun surumunude kontrol et
yazılım surumu 081.003 tu en son
format attım. düzeldi ne iştr anlamadım ama. tesekkürler.
Nimbuzz yükledim facebook chat'a giriş yapmak istiyom facebook'a girerken email adresimi ve şifremi doğru yazmama rağmen hatalı eposta veya parola diyor deli olcam
Arkadaşlar, satılık bölümünde E72 mi satıyorum, 4 ay kadar garantisi de devam ediyor, siyah renk.
ben E71 kullanıyorum ama zannedersem fazla bır farklılık yok bı kac problemım var yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
İlk olarak Telefon her kapanıp acıldıgın da hafıza kartından yukleme tamamlanamadı dıyor neden acaba ?
Bırde fotoraf cektıgım de hafıza kartına kaydettıklerım galerıde ya gozukmuyor yada bastan sona aynı resım gozukor onu sılınce arkadakı gelıyor gıbı bunun sebebı ne olabılır?
Bırde bu whatsapp da paylastıgımız cekıp gonderdıgım resımler yada bana gelen resımlerın nereye kaydoldugunı bulamıyorum. Gelen bır resmı yukle dıyorum sonra goruntuledıgım de seceneklerde kaydet secenegı olmuyor galıba otomatık kaydedıyor ama nereye gıttıgı bellı degıl. Ayarlarda kayıt yerı E:1 gb olarak gozukuyor.
Son olarak tarayıcıdan yada bır ınternet sıtesınden kopyaladıgım bır metni whatsapp a yapıstıramıyorum bunun bır kısayol tus kombınasyonu mu var acaba nedır anlamadım. Whatsapp dakı yazısmakarı kopyalayıp baska yere yapıstırabılıyorum ama baska yerdekını whatsapp a yapıstıramıyorum bazen cok lazım oluyor kafayı yıycek gıbı oluyorum varsa bı yolu yardımcı olursanız sevınırım bu arada whatsapp ın son surumu yuklu.
guncel arkadaslar yok mu bılgısı olan?
Hafiza kartini bicimlendirmeyi denedinmi
Normalde whatsapp ta normal galriye kaydediyor
E: dizini hafıza kartına karşılık geliyor. E72'de Whatsapp ile aldığım resimler doğrudan galeride görünüyor, kart üzerinde de fotoğraflarım klasöründe oluyor.
Arkadaşlar bende nokia e72 kullanıcısıyım son 3 gündür mesaj bildirim sesi çıkmıyor. sadece ortada bulunan bildirim ışığı yanıp sönüyor.. gelen aramalarda sıkıntı yok telefon çalıyo fakat sorunum gelen mesajda telefondan ses çıkmaması... Bu sorunla daha önce karşılaşan varmı ?