abi nokia software uptader indirdim , eşleştirdim ,,,
ama mevcut sürüm : 21.024 ,,, güncelleme 31.024 diyor...
bahsettiğin 051.018 i nereden bulabilirim?
Printable View
E72 Önerenler var mı?2.el 600-650 arasında buldum 2 tane telefon..
Artıları eksileri nelerdir?Yardımcı olur musunuz
cihazların bide codları var
bu serilere gore güncelleme çıkıyor şimdi benimki bronz renk
codu 0587277
seninkine bakarsan arka da imei nin altında yazan başka bi kod hangi ülkeler için üretilmiş bilmiyorm ama demkki seninki için daha çıkmamış
yapman gereken o kodu nss diye bi program var onla değiştirmek
ve tekrar güncelleme yapmak
eğer uğraşmam diyorsan zaten v31 e kesin yükselt farkeder :)
bak bahsettiğim programın bi anlatımı var
http://www.reis-ieagles.com/anlatiml...agles-t29.html
e72 ile ilgili detaylı bilgiyi bu konu hakkında forumdonanimhaberde kesin bulabilirsin konu var orda :D
bu konu e serisi telefon sahipleri için aslında paylaşım konusu olabilir
telefonunuzda hangi programları kullanıyorsunuz
e71 e önereceğiniz programlar ovi vs.. nelerdir ?
anlattığın kod değiştirme olayını anladım (benim kasa arkasındaki kod 0587336 )
,,gereken programları da kurdum.Fakat değiştirilecek kodu kendim bulmamı söylüyo anlatımda..
netten e72nin dil paketi için kod arattıımda 0531459 olarak buldum
denedim uyguladım ama Nokia Software Updater de update arattığımda bu telefona uygun güncelleme yok dedi..
ondan sonra bu sefer de senin kasanın arkasındaki kodu deniym dedim :D ,, 0587277 ile deneyip tekrar gncelleme arattıımda v31 i gösterdi yine..
v51 için senin yazdığın kod aklımdamı?
ya işte ben bi kod yazmadım benim cihaz kendi yükledi bu surumu
ben akşam eve gidince bi bakayım sana net bilgi veririm benim kodu yazdığında çıkması gerekiyorda
nss ile ben evde benim telefonu bağlayıp koduna bakim içinde farklı birşey varmı diye ;)
tamamdır saolasın , olmadı kod bulamazsan v31 i yüklerim akşam ,, benimkinden iyidir illaki.
Sahsen ben tavsiye ederim..Sarj konusunda cok memnunum,ilk aldıgımdan 3 gün sonra falan pcye baglayıp kurcaladım yaklasık yarım saat civarı.O sırada sarj olmus biraz ve toplamda aldıgımda ve o yarım saatlik sarj bana 8 gün gitti.Sarj konusunda cok memnunum zaten telefonun yarısından fazlası batarya :D:D
Tek hosuma gitmeyen devamlı sorunum olan ve geçicek gözüyle baktıgım mesaj saati:) bide internette dolasırken optik tus insanın elini yoruyor asagı dogru basılı tuttgunuzda sayfayı indirmiyor.Tek dokunusları algılıyor..
ben optik tuşu en az hassasiyete getirdim
normal basıyorum daha rahat..
opera miniyle takılıyodum iki günür ,,, şimdi yeni bi tab açmaya kalktıımda şu hatayı veriyor
connection failed
Verification of server sertificate failed.
Please check the date setting your device.
ne yapmam lazım?
biraz geç oldu ama şimdi kontrol edebildim cihazı
benim numaram
0587277
bunla yükselmesi gerekiyor programdan kesin değişip değişmediğini kontrol et nss ile değiştirdikten sonra ;)
aynen halloldu...tarihten saatten operaya neymiş , ona ne oluyosa:D
Bu arada kod ile ilgili bilgi edinebildinizmi?:D
(((kalp kalbe karşıymış edit i :D , deniyorum şimdi saolasın))))
sanırım bu surum sorunuda sadece siyah renklerde var
çevremde gri ve bronz kullanların telefonlarına baktım hepsi son sürüme yükselmiş :D
denedim ama yine v31 dedi ,,, başlattım şimdi v31i i yüklemeyi ,, illaki rahatlatır eski sürüme göre.
bu arada bu e72 nin ana menüsünü , masaüstünü falan birazdaha canlandıracak , ffaklı bi tema yada bi ara yüz varmı i phone , vista falan gibi bişeyler?
çok garip valla kaldırdılarmı ne yaptılar sorunlu vs diye :D
belki v31 de nsonra güncelle dersen çıkabilir emin değilim ama çok garibime gitti :D
bi ara buraya bakmıştım ama hiç denemedim burdaki temaları hangi çozunurlukler hangi versiyonlar için oldukları yazıyor temaların ;)
http://www.symbianthemes.us/nokia-e72/
bu arada biraz araştırdım v51 biraz sıkıntı çıkarmış birçok insana bende yok orası ayrıda :D
0587569 kodu ile v52.005 ingilizceye donebilirsin ;) tr dil desteği şimdilik yok
*Adobe Reader sürüm 2.5.202 güncellendi
*Varsayılan sistem başlangıç tarihi 2010/11/10 olarak değiştirildi
*Saat zaman yazı tipi kalınlaştırıldı (bir önceki v51 deki daha küçük) değiştirildi
*Cihaz Yönetimi düzeltildi
*Tuş takımı kilitlenme düzeltildi (kilitlenme şimdi ana ekran ile sınırlı)
*QuickOffice sürüm 6.2.558 güncellendi
*Saat dilimleri değiştirildi
yapılan fixlerin listesi