ozaman beklemeye devam :D
Printable View
Arkadaşlar Garmin'in son halini nasıl yükleyebilirim. Ovi Maps'in haritası koskoca devlet karayolunu görmüyor.
2 gündür garmin ve ovi kullanan birisi olarak ovi tercih ediyorum...Sanıyorum ki oda artık ücretsiz.
Eger hala garmin yüklemek istiyosanız bi önceki sayfada linkleri verdim,yazılanları tek tek yaptıgınız taktirde kurup kullanabilirsiniz.
Şuan denedim videoyu yaklasık 1 dakikalık çekim yaptım ama herhangi bir kesilme duraklama falan olmadı dediğiniz gibi...
V31 falan buna nerden bakıyoruz tam olarak görülebiliyormu?
*#0000#
yapıyosun versiyon gözüküyo.
şimdi denedim hemde hareketli olarak sağa soğla hızlı hareketlerle falan çok temiz kusursuz çekim aldım izlerkende çekerkende sıkıntı yok ;)
*#0000# çevirdikten sonra zaten direk yazılım surumu diye karşına çıkması gerekiyor
çıkmaması mümkün değil :D
mesela bende 051.018 ;)
*#0000# yaptıgımda bendede 051.018 cıkıyor ama v31 falan yazmıyor :):)
Yazanlar aynı şu sekilde;
Yazılım sürümü
051.018
Yazılım sürüm tarihi
05-Aug-2010
Özel sürüm
051.018.C00.01
Özel sürüm tarihi
05-Aug-2010
Dil paketi
07.01
Model
E72-1
Tür
RM-530
Son güncelleme
Güncellenmedi
:)
Tamam iste v51 :D
Ahauahauuhaauhuh benim duruma tam kör cahil denirr::D:D:D:D:D
Sürümün basındaki 31-51den bahsediliyomus demek ki:D:D:D:D
Tesekkür ederim bilgilendirme için:):)
arkadaşlar şu programı bulalım birimiz , dynoya çıkmadan işimizi görürüz :D, ivmeölçer var nasılsa , illaki bi türevi veye nokia versyonu vardır.
Dynolicious
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ccent-era.html
ivmeölçer yok e72 de :)
g ölçer çalışıyor , nası olmaz?yıkma beni:D
http://www.m-shell.net/media/8181/gm...quare-whit.jpg
bahsettiğim g meter da telefonun pozisyonuna göre (yani zemine paralel sağa-sola, yukarı-aşağı hareket ettirdiğimizde) ibre o pozisyona göre mutlaka yukarıda olacak şekidle hareket ediyor , sol alttaki rakam harekete göre anlık ivmeyi , sağdaki rakam da program açık kaldığı süre boyunca yapılan en yüksek ivmeyi gösteriyor.Yani iphone daki teoride bundan ekstra bi parametreyi de ölçüyormu?
(Sadece dyno yu aramama değip deymeyeceğine karar vermek için emin olmak adına yazıyorum.İspat , inat olarak yazmıyorum kesinlikle.Yanlış anlaşılmasın)
Ben hardreset öncesi n95 için olan programı kurmuştum.Ekrana tam oturmuyodu ama iş görüyodu , işlevler çalışıyodu.Biraz araştıriym şimdi kendimede kuracağım linki bulup pm atarım.