telefondan cok memnunum 2-3 telefon degıstırsemde yapamadım tekrar gerı aldım fakat telefona wotka dokuldu karsıdakı konusanın sesı baya kısık ve derın gelıyo napcaz ya kızlıgı bozulsunda ıstemıyorum .![]()
telefondan cok memnunum 2-3 telefon degıstırsemde yapamadım tekrar gerı aldım fakat telefona wotka dokuldu karsıdakı konusanın sesı baya kısık ve derın gelıyo napcaz ya kızlıgı bozulsunda ıstemıyorum .![]()
en azından alkol dokulmuş
iyi bir telefoncuya gotur temizlesinler gerekirse mikrofon kulaklık hoparloru değişir düzelir cihazın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
beyler bacımın e 72 si surekli donuyor mesajlara ve galerıye resımler vıdeolar muzıklere kameraya falan gırınce donuyor bır kac sanıye sora acılıyor ve arada bır sım rehberı gorunmuyo telı ac kapa yapınca gerı gelıyo anlıyacagınız kafasına gore takılıyo ne yapabılırız ? teşekkürler
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Merhabalar,
Daha önceden e72 vardı kardeşime vermiştim o kullanıyor fakat çok yavaşladı... Daha önce servise gitmişti yazılım güncellenmişti sanırım,
Şimdide gerekli sanırım çok uzun zaman oldu nasıl yapıcam ben bunu direk telefondan mı yapıcam yoksa bilgisayar yardımı ile mi ?
Teşekkürler şimdiden
Telefonun hafıza kartı bozuk oldugu için elimdeki baska bi hafıza kartını taktım..Haritaları bitürlü yükleyemiyorum.. Türkiye haritasını indir diyorum indirme basladıktan 2-3 dk sonra "Bilgisayarınızı internete bağlarak başlayın..Şuanda çevrimdışı görünüyorsunuz.İnternet bağlantınızın çalıştığından ve İnternet Explorer'ın çevrimiçi olduğundan emin olun" uyarısını alıyorum..Nokia'ya mail attım güvenlik duvarını kapat,virüs prog. kaldır,bağlantıyı çevrimiçi yap,formatla yeniden kurulum yap,cities klasörünü sil falan filan hepsini yaptım ama yinede düzelmedi..Farklı bilgisayarlarda denedim sorun yine aynı![]()
cıldırmak üzereyim artık bi el atın
![]()
Aynen biçimlendirdim..cihazı bagladıgımda harita bulunmuyo diyor..Telefondan haritalara tıkladıgımda bi güncelleme tarzında bisey yapıyo indirmeye hazır hale geliyo ama inmiyo işte
beyler bende bugün aldım e72 ufaktan takılmalar var, hard format nasıl yapılıyor telefonu boşaltıyım eski sahibinden kalan şeyler var.. Takılma düzelir mi formattan sonra ?
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
*#7370# yada Shiht tuşu+space tuşu+backspace(silme tuşu) + power tuşuna telefon kapalıyken aynı anda açılana kadar basarak fabrika ayarlarına döndürebilirsin.
peki herhangi bir kilit kodu falan ister mi? Bilmiyorum cunku
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)