2de durmana izin vermez,sen vites düşürmezsen manuel olarak, o 1e alır kendiliğinden
Printable View
2de durmana izin vermez,sen vites düşürmezsen manuel olarak, o 1e alır kendiliğinden
4. vitestede dursan 1 e alır zaten o kendiliğinden :D
vw caddy dsg, geçen hafta volan değişti 2500 tl , düz vites gibisi yok
Otomatik alırsan sıfır alacaksın :)
benim 98 hondada 2-3 arası geçişlerde araba zıplıyo kendi kendine ileri doğru fırlatıyo biraz sorun nedir?
Sert bir şekilde nasıl durur 1 e geçer sen frene basarak durdurursun.
bende otomatiğe yeni gectim bi kaç kere d de stop ettim bişiy olurmu ki :S ısıklarda falan hc N ye almıyordum d de bekliyordum saf saf iyi oldu konuyu yeni gördüm . birde ani hızlanmam gerektiğinde gaza sonuna kadar oturmam mı gerekiyor ?. korka korka otomatik araba aldım burda bozulunca cıkan masrafları gördüm iyce korktum
D de aracı stop etme Pye alıp öyle et N de de birşey olmaz .
Ani hızlanmak içinde evet sonuna kadar basman gerekiyor 4 de 60 70 giderken kökleyince 2 ye falan geçer zaten :)
D'de stop ediyorsa problem var demektir. Rölanti devrini bi kontrol edince bence
Narınlıkten soz edılmıs ama ben pajero ıle bı yere battıgımızda elım butonun ustunde gazı hıc brakmakdan R ve D yaptm ve bunu low ratıonda ve kılıt devrede ıken 1 2 kere degıl hep yaptm bı kere tık dememıstı masallah gıderken bosada attım 70 ıle gderken L yede cektm hatta hep L 2 D dıye kullandım ama kırılmadı kıramadık :) daha once pajeroda kırabılende duymadım kırılsa manuele doncektık ayrıca kalkıslarda fena tepkı verıyordu gaza