Yanlış bilinen bir gerçeği paylaşmak isterim..uzun süreli bekleyişlerde dahi, şanzıman D'den N'ye yada P'ye alınmaz..Yağlı sistemlerde şanzımanı bekleyişlerde boşa almak, şanzıman içindeki yağ basıncının düşmesine sebep olur ve tekrar vitese almanız basınç yükselmediğinden dolayı dişlilere uzun vadede zarar verir..şanzımanı uzun süreli kullanmak adına, sert kalkış ve duruşlardan kaçının..ayrıca D'den geriye, geriden D'ye alırken öncelikle vitese girmesini bekleyip, sonrasında gaza basmayı ihmal etmeyin..yani kısaca otomatiğe aceleci davranmayın..
Yag basıncı tabikide düşecektir aynı şey motorun içinde de oluyor, olması gerektiği gibi Bunun bir zararının olduğunu sanmıyorum.
Narınlıkten soz edılmıs ama ben pajero ıle bı yere battıgımızda elım butonun ustunde gazı hıc brakmakdan R ve D yaptm ve bunu low ratıonda ve kılıt devrede ıken 1 2 kere degıl hep yaptm bı kere tık dememıstı masallah gıderken bosada attım 70 ıle gderken L yede cektm hatta hep L 2 D dıye kullandım ama kırılmadı kıramadık daha once pajeroda kırabılende duymadım kırılsa manuele doncektık ayrıca kalkıslarda fena tepkı verıyordu gaza
Tamam yeni sahibine geçmiş olsun o zaman
Servis 10.000TL yi geçirdimi seni arar adam zaten
Ne demek istediğini çok iyi anladım dsg kullanıcısı olarak 1 çok kısa olduğu için kendi atınca bir anda yığılarak duruyor haklısın , bir zararı olsa kendisi o şekilde bi hamle yapmazdı diye düşünüyorum.