sabah erkenden gitsem gün içinde bitiremezmiyim peki?? mutlaka ya önce numara almam yada gecemi gitmemiz gerekiyo?
Printable View
bende gidiyorum beyler.yarın evrakları almaya gidiyorum
Gece yarısından sonra gidip numara alırsan muhtemelen sabah olmasa da öğlen girersin içeri.. Ayrıca numara almak için de gece epey bi beklemen gerekebilir. Orada sabahlayıp sefil olmaktansa git öğleden sonra numaranı al rahatça, ertesi sabah da erken gidip ( 8 riskli, 6 da gitmen uygun olur ) içeri girersin. Evinde rahat rahat uyumuş olursun en azından.
Ama sabah 6 da gideyim, numara alayım. Akşama kadar bekleyip işimi bitireyim dersen bu düşük bir olasılık. Ya sınavın sonuna denk gelirsin ya ertesi güne sarkarsın..
Bende 337 yım heralde yarın yada yarından sonra subeye gıdıp evraklarımı alıcam :)
Bu Bekleme olayı nedır biz ızmırde gırıcez sınava
beyler bana yoklama gelmiş köydeki eve doğum yeri üsküdar ama kayıtlı olduğum il tokat ..ben bu askerlik işlemlerini nerde halletcem istanbuldanmı yoksa memlekete giderekmi ?
ben 2.gün sabaha karşı 4gibi gitmiştim numaram 800 küsürlü birşeydi sabah 9da girip öğlen 12.30-13.00 gibi çıkmıştım , ben çıktığımda 3-4binlerdeydi sıra:D
Tabi benim nisanda gitmeminde etkisi vardı , aralık nisana göre çok çok daha kalabalık oluyor.
Sabaha karşı 3-4gibi gidip numara almak en iyisi , arabayla gidersen yatar uyursun zaten.Etrafta çay çorba yiyecek içeçek satanda bol , erken gitmenin bir faydasıda arabaya yer bulabilirsin.
bende gidiyorum aralıkta çorluda sınava girecek olan yok galiba herkes tuzla yazmış sınava da ikinci günün gecesi 5 gibi gitmeyi düşünüyorum son güne çok kalabalık kalmaz herhalde
vay be 337.dönem olmuş..ben 287 leri görmüştüm :) gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler :)
hayırlı tezkereler bizlere artık yapalım gelelım hayırlısı ıle aradan cıksın bu dertde
ben 331 dım hayırlısı ınsallah rahat edersınız:)
Zarfımızı aldık 1-2-3 aralık günlerinden birinde tuzla.da sınava giricez inş...
Ben de 337. dönemim inşallah. Geçen hafta sarı zarfı aldım, Ankara Mamak MEBS Komutanlığında sınava giriyorum.
Bende Balıkesir'de sınava giricem. 5 arkadaş toplanıp bi araba gidiyoruz 2. günü gece 12de yola çıkıyoruz.. Bursa'Dan yavaş yavaş 2 saate orda oluruz sanıyorum.
.
Kısa uzun konusundada pek korkum yok açıkçası Mühendislik yada Doktorluk okumadığımdan AÖF İşletme mezununu uzun yaptırmazlar diye düşünüyorum..
Benim anlamadığım birşey var.
Ben 3. gün saat 3 gibi gitsem bana sıra doldu seni sınava almıyoruz mu diyecekler?
Bildiğim kadarıyla herkes sınav olana kadar uzuyor süre.. Gece yarılarına kadar sürse dahi.
Ha olur da sınava hiç gitmezsen ( sıra numarası vs almazsan ) ya da sıra numarası alıp da sınava girmezsen ne olur bilmiyorum.. Mahkeme vs bahsediyordu biri ama emin değilim..
way be bıtelı 6 ay olms ne gzl gunlrdı =)
son 30 gün...
atarsa 180 :D
bende gün sayanlardanım. bekle bizi çorlu :)
İlk günler ortama adapte olmakla geçecek.Her sabah yatağını topla,çarşafını düzelt,battaniyeni katla.:) Yemin törenine hazırlanmak için bol bol yürüyeceksiniz.Arada yaptırırlarsa atışlarınız olacak.Tören sonrasında zaman geçiyor zaten,sonra dağıtılacaksınız.Tam ortama alışmışken yeni bir yere gitmeniz ve adapte olmanız istenecek ne yazık ki..Öyle yada böyle bitecek,çoğu zaman vakit geçmiyor diyeceksiniz ama inanın döndükten sonra siz bile anlamıyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini:)
Sakal olunca sınava almıyorlamı ?
burda zaman cok cabuk geciyor umarım askerdeykende cok cabuk gecer ve hayırlısıyla da bitirir geliriz...
Biter :)
329 olarak neredeyse askerlik yaptığım yeri bile unuttum diyebilirim.
337. dönemlerin tek kötü yanı soğuklarda orada olmaları. Bol bol içlik bulundurun (oradan alın vs...)
Pskolojik olarak iyi hazırlayın kendinizi...
Ultra Herşey Dahil Tatile gidiyorsunuz :) Çok takmayın :D
325 kısa donem aralık ayı gıttım torunlarımın torunu gıdıyor
ben gercekten askerlıgı özluyrum ordakı arkdslıkalr yerım yatagımı bıle özledım sımdı kımbılır kım yatyr yatan arkds kafasını kaldıurdıgında acaba o yazdıgım şiirleri goruyrmudur:D
Bu dönem giden bayaa varmış gerçekten bende 337. dönem gidicem işlemlerimi temmuzda yaptırmıştım da henüz şubeye gidemedim kısmetse bayramdan sonra bakıcaz artık..
nöbetimde yoktu benim ya tek derdim bi önce ki günden fazla uyumaktı:Dtemiz 8saat uyuyodum:D
devreler selam :D 1 ayımız kaldı iyi geçirmeye bakalım :D