gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Valla bence seytana uyup ikisine de dalsaydiniz. Bana cok sevdigim motoru biraktiran aynen boyle bir dallamaydi. Ankarada bir site icinde 30 ile gidiyordum, honda cbx 750p idi motorum. Eski polis motoru, her yerinde koruma demiri vardi. Ilerde bir mazda kamyonet vardi, sola sinyal verdi, sagina gectim, sonra saga kirdi davar. Frensiz kamyonet ile carpistim. Carpmamla omzum herifin aynasini kokunden kirdi, arka koruma ve on koruma demiri ayagimi sikismaktan kurtarirken, adamin kapisini deldiler, camurlugu ezildi, tampon ve fari kirildi ( tabi kaza aninda farketmedim, sonradan gordum bunlari) neyse motordan dustum. Uzerimde tam korumali mont, omurga koruyucu, tam korumali motor pantolonu, motot botu, demirli eldiven, kask vs. vardi. Ayaga kalktim, ayagimi, ellerimi kontrol ettim, kirik yok, kaskimin altindan kafama baktim, kan yok. Adama dondum, ne ciktin lan yoluma diyince (ben gecmis olsun bekliyordum) hic bir sey demedem adama kostum, tuttum yakasindan once kask ile kafa attim, sonra eldiven ile 5-6 kere yumrukladim, en son botun burnu ile de bacaklarini tekmeledim, ancak sinirim gecti. Adam da ogrenmistir bir daha sola sinyal verip saga gecmemeyi. Kim ne derse desin, bu ulkede motorcuyu taniyan goren yok. Bir arastirmada turk mal suruculerinr sormuslar, trafikte cikmasini beklediginiz 10 seyi sayon diye , at , essek , traktor , kamyon, ayi, okuz gibi seyleri saymis cogunluk, ki,se motosiklet dememis. Boyle bir ulkede yasiyoruz.