User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: fevziçakmak motor kazası

|ALP|
    Misafir
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum.
    Konu hassas bi konu bence.Adminler en kısa sürede kilitlemeliler. Ortada sonuçta vefat var.

Allah rahmet eylesinden öte birşey denemez. Şayet hız vs vs vs. gibi konular tartışılacaksa başka başlık altında olmalıdır diye düşünüyorum.
    Allah rahmet eylesin sağolun..

|ALP|
    Misafir
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
    Amin, Allah razı olsun

|ALP|
    Misafir
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off binmeyin su motora ya..Son birkac aydir kacinci vefat haberi bu...Allah varsa gunahlarini affetsin ailesine sabir versin.

Amin, Allah razı olsun..

|ALP|
    Misafir
    Güzel kalın harflerle göstermeyi biliyorsun anladım da o kalın harflerle gösterdiğin cümlede, ben rahmetlinin o kazada hız yapmadığı veya süratli olmadığınımı yazımşım yoksa o bahçelide gördüğün motorcunun rahmetli murat yalçın olduğunu nerden biliyosun diyemi sormuşum ? Ayrıca sen bu kadar gocununca baktım o kelimeyi de yazan senmişsin ve şansını çok zorlamamak gerekir o arkadaş çok fazla zorladı vs yazmışsın, sen hangi sıfattasında buna karar verebiliyosun, Son peygamber olarak gönderildin de bizim mi haberimiz yok ? Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu unutmayalım, kimse sana gel ARKADAŞ buraya birşeyler yaz diye kafana birşey dayamıyor, madem insaniyet namına yazıyorsun birşeyleri burdaki herkes gibi ya o şekilde yaz ölüye saygın olsun, ya da kimse zorlamıyor kimseyi ille birsey yazsın diye.. !

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun

|ALP|
    Misafir
    Alıntı WRX_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun
    Sağolun, dostlar sağolsun.

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bana mail atan sendin sanırım.mailin spam olarak algılandığı için mail kutumu kontrol ettiğimde göremiyorum eğer sensen.kusura bakma.

takmayacaksın kafanı böyle şeylere.insandır der insandır konuşur.heleki sanal ortamda sıkışlar bol olur.bilmek etmek iyidir hoştur ama rahmetli birinin arkasından cırt pırt laf etmekte yazıktır günahtır.

süratliyse süratli yapılmayacak bişi yapmışsa yapmış.bunu burdaki heres kabul etse o arkadaşı geri getirecekmi.ota boka suç bulacağınıza ilk ellerinizi açında fatiha okuyun.belki o zaman *** atmaktan daha değerli bişi yapmış olacağınızı anlarsınız.kendiniz kıçı kırık 4 tekerli civata kutunuza bindiğinizde yanınızdaki yan baksa gazlamıyomusunuz?bi duruma sinirlendiğinizde bütün kininizi o kıytırık civata kutunuzdan çıkarmıyomusunuz.yapmıyorum diyen adam yalancıdır.ilk herkes kendine bakacak.kimse süt değil kaşık değil hele hele sütten çıkmış ak kaşık hiç değil...

Allah'tan rahmet geride kalanlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşı tanımıyorum ama ailesine iletirsen sevinirim.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)