atarı kess:D
polislere dikkat etmek gerekir bence tech turkey bağlanma meeting olmasın aman :(
Printable View
atarı kess:D
polislere dikkat etmek gerekir bence tech turkey bağlanma meeting olmasın aman :(
eglenceli bir gece olucak gbi güzel cameralar kullanın lütfen izlerken kör olmayalım :D
Egsoz filtre chipli 106,saxo,306 gtı varsa bizde gelelim :D
Bol videolu kazasiz belasiz bir gece olsun arkadaslar
Çekirdek alıp izlenir bu konu :)))))))
varmı bana göre aracı olanlar 106 306 GTİ, GSİ, V-TEC deneyecek kimse bulamıyorum...:)
yanlış anlaşılmasın atar gider değildir ..aracımızı görelim :)
usta ıyı guzel yazıyosunda ne zaman bole cagrılar davetler yapıldı o gece her turlu olmazlar oldu ben denemelerın pm le yer mekan yapılmasından yanayımkı atasehırden kalkp gebze opette bulussan ızmıt gıseler cıkısında beklıyor abıler bayram sekerı ellerınde haberınız olsun
vay vay vay :) :) arkadaşlar Allah(C.C) kaza, bela, ceza, elem, keder göstermesin kimseye.. çok lezzetli bir konu olacağa benzer,muaynem yok bu bahanemi? belki değil ama yakalanacağımıda bilsem yarın inşallah gelmeye çalısıcam,söz vermiym ama inşallah gelmeye çalışıcam :) :)
Kankacim boyle bulusmalarin devamini TR'ye geldikten sonrada bekliyorum :)
madem böyle bir buluşma yapılıyor.. güzel bi kamera ile video çekilsn ve fotoğraflar çekilsin.. hatıra olarak kalıcı olsun
madem bu kadar atarlı video koyulmama muhabbeti olmasın gelemezsen burdan izliyelim :)