Katılıyorum :D
Printable View
300hp civarı stock araba sahipleri gelin bi çay içelim, ille araba dolu değil diye evde oturmak mı gerekiyor,
stock e36-e46 m3, stock corvette vb...
Valla eğlenceli gece olucak gibi :) Yavaş araba olarak evden videoları izleriz inş... Allah kaza bela vermeden bol eğlenceli bir gece olsun...
Bu arada videolar için artık cep telefonundan başka kameralarda olsun ya :) Arabalara o kadar para harcanıyor Gopro gibi arabanın her yerine vantuzla falan takılabilen hd çekim yapan kameralardan kullanın tadına tat gelsin ::)
iyi eglenceler herkese :) fakat deneyeek yolu nasıl bulacaksnz cidden merak ediyorm :D 2-3 gündür karşıya gidip geliyorm mecburiyetten fena yollar trafik çok kötü ve şehri bilmeyen acemi şöför çok dikkatli olun
güzel video isteğine bende katlıyorm :D
yolların durumu sekonun da dediği gibi hiçte müsait olmıycak bence:)
+ olarak trafik polisleri bayram dolayısıyla yoğunlukta
o yüzden evimde TV keyfi yapaceğim :):)
keyifli bir gece olur inşallah :D bekliyoruz videoları. istanbulda olsam izlemeye gelirdim :(
irtibat no yazılsa 1. sayfaya ii olurdu yeni olan ilk defa gelecek arkadaşlar olabilir şahsen ben gelsem gelsem 1 gibi gelebilirim ve gelmeden bi alo demek isterdim boşa gitmiş olmayalım :) Birde vtec burak yoksa gelmem :D
Neden bulusma yerini yazarsınız ki foruma ? Gelmek isteyen herkese PM atılsa yer,afişe olmasak.
Blli olmaz kank yarın bi konusalım :D
kacta bulusuyosunz bızde gelmek ıstıyoruzda:)