asayiş berkemal mi arkadaşlar:) baskın falan var mı? bu saatten sonra gidecek var mı? durum nasılmış orada?
Printable View
asayiş berkemal mi arkadaşlar:) baskın falan var mı? bu saatten sonra gidecek var mı? durum nasılmış orada?
Çoğunluğun ataşehire varmış olması lazım ben 10 dk ye çıkıyorum.
kaç gıbı orda olursunz *? ataşehirde kaldık cucuk gıbı :D
Turbo tayparada yer varmı.
konu inşallah yetkili merciler tarafından okunmuyordur
1 saatlık ısım kaldı kacta cıkılıyo?
Aynen 1 saate geliyoruz.boşa gelmeyelim ? nedir durum vaziyet ?
gündüz saatide bir buluşma yapalım ama rolling degıl muhabbet video, resim çekimi gibi örneğin, cumartesi yada pazar günü gibi herkesin gelip gidebileceği gibi, bakalım tt olarak kaç araba gelecek :) hatta gelecek ınsanları lıste yapaım ve buna gore bır mekan ayarlansa toplu sekılde resım video vs cektırsek, hatta bir garaj bulusması olabılır ? kazasız belasız sürüşler..
iki ekip göbekte bekliyodu sonra döndü gittiler ama ara ara dolanıolardı çıkmaya hazırlanıolardı bende eve dönüş :) iyi kalabalık ama:)
Az önce Bostancı'dan geldim ve yollar çok ta sakin değil.Hele Avrupa yakası yoğunluk daha fazlaydı karşıya göre;elbette duracak kadar trafik yoktu ama geceye göe fazla araç vardı yollarda.Bayramın son günü diye dönüş var sanırım millette..
Ataşehir'de de şu sıralar başlamıştır heralde organizasyon diye düşünüyorum.İnşallah sağlam video yapılır..
cacıktı :D:D:D çok kişi yoktu herkes gelirim gelirim demiş ama :D
saxo sendemi ordaydın la
gittik kimse yoktu s e geçtik sonra
baslamıstır arkadaslar ya yollar tenha
biz gittiğimizde bizden başka kimse yoktu:Daklıma gelmedi o yüzden
Aynen biz gittigimizde kimse yoktu, biz de caddeye falan indik.