atarı kess
polislere dikkat etmek gerekir bence tech turkey bağlanma meeting olmasın aman![]()
atarı kess
polislere dikkat etmek gerekir bence tech turkey bağlanma meeting olmasın aman![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
eglenceli bir gece olucak gbi güzel cameralar kullanın lütfen izlerken kör olmayalım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
varmı bana göre aracı olanlar 106 306 GTİ, GSİ, V-TEC deneyecek kimse bulamıyorum...
yanlış anlaşılmasın atar gider değildir ..aracımızı görelim![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
usta ıyı guzel yazıyosunda ne zaman bole cagrılar davetler yapıldı o gece her turlu olmazlar oldu ben denemelerın pm le yer mekan yapılmasından yanayımkı atasehırden kalkp gebze opette bulussan ızmıt gıseler cıkısında beklıyor abıler bayram sekerı ellerınde haberınız olsun
vay vay vay![]()
arkadaşlar Allah(C.C) kaza, bela, ceza, elem, keder göstermesin kimseye.. çok lezzetli bir konu olacağa benzer,muaynem yok bu bahanemi? belki değil ama yakalanacağımıda bilsem yarın inşallah gelmeye çalısıcam,söz vermiym ama inşallah gelmeye çalışıcam
![]()
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
madem böyle bir buluşma yapılıyor.. güzel bi kamera ile video çekilsn ve fotoğraflar çekilsin.. hatıra olarak kalıcı olsun
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)