Zaman içerisinde belirli araçlar premium olacakmış.
Printable View
Yapmaları lazım bence de.İlk başta aklıma gelenler , ep3 type r,e46 m3,106gti,amg evoII vs bunlar ve benzeri özel araçlar premium olursa çok daha keyifli bir hale gelir..
Eski oyundan aktarma oldukları için jant falan hiçbişeyde takılamıyor zaten.
Resmi açıklama geldi. Baya güncelleme olmuş yaw
- HUD kapatılabiliyor
- Online araç satma imkanı (evim menüsünde ve bir defada 12 araç satabiliyorsunuz)
- AMG sürüş akademisinde daha fazla ödül araç
- Sezonluk yarışlar (online için henüz erişim yok buna)
- Ferrari F1 şampiyonası eklenmiş
- Nurburgring için yeni layout'lar
- Bazı araçlara racing modification gelmiş
- Yeni texture'ler
- Yeni fotomod mekanları (hava tüneli)
- GT Rally level 15'de yapılabiliyor
- Nordschleife 24 saat ve 4 saatlik yarışlar arcade'de açık
- Replay'e başa dön seçeneği eklenmiş
- offline practice için mekanik hasar açılabiliyor
- Oyunun save'i yedeklenebiliyor
- X1'in adı artık Red Bull X2010
- Bazı yarışların para ödülü artmış
- Yarış menüsünden müzikler seçilebiliyor
- B-Spec'te yarıştan çıkmadan restart atabilme
- Special Stage 5'de far sorunu çözülmüş, farlar artık daha fazla aydınlatıyor
- Garajımızda araçları daha fazla seçenekle arayabiliyoruz, beygir vs. gibi...
- Sezonluk event'lerda bonus yarış, time trial, drift seçenekleri var ve leaderboards aktif
- Eiger'deki spectator mod'taki tearing sorunu giderilmiş
- A-Spec ve B-Spec'teki ödüller geçici olarak artırılmış (hepsi mi bilemiyorum)
- Online tecrübe puanı ve ödül doğrulandı
vay vay vayyy :D bu güzel haber iştee
Bu akşam elimde olucak oyun :D
Patchten sonra yükleme süreleri arttımı banamı öyle geliyor??
Bu aralar server lar biraz yoğun olur. Ondan olabilir. Network kablosunu çıkarırsan daha iyi olup olmadığını.
ikinci ele F1 gelmiş alıp almamakta çok kararsızım..Daha sonra bi yarıştan hediye ederse yıkılırım 4.9 milyon dile kolay :D
e yani bende varken gidip alcak halin yok ya :) Bu arada historic carıda buldum :) Sen bana nascar yollayıver emre
Arkadaşlar psnler konu içinnde çok dağılmış durumda bir tane liste başlatsak herkes oraya yazsın lütfen tekrar.Benim gbi siteye yeni üye olmuş kişilerde kolayca ekleyebilirler....
GT5 psn listesi
İsim PSN
1.Çağkan - SSAARRII
2.
3.
4.
680mblik update geldi bugun , bekledigim gt academy north america bolumude acildi , suan cape ring de 15. siradayim tabi gecici bir pozisyon ama turnuva kapanana kadar kastiricaz bakalim . special events ve online dealership secenekleri cikti gt menude , online dealershipte baya guzel araclar var az ama oz sanki , tabi birde ikinci el :)
Biraz önce büyük bi heyecanla PS3 alıp geldim :) Ama internet bağlantısını yaparken şifreyi giriyorum hata verio sebebi ne olabilir acaba ?
ps3 internet erişimini açman gerekiyo kolun ortasındaki düğmeye bas gelen ekrandan internet ayarlarını bul internet connet olan yer displade dir onu enblade yap tekrar o sayfa üzerinde bir altında gene aynı şekildir onuda aynı konuma getir giriş sağlayabiliceksindir.
Bu konudamıydı hatırlamıyorum bir video konmuştu , zeminden direksiton seti çıkıyordu
Linkini verebilir misiniz
network e bağlanabilen varmı
lobi açtım gelmek isteyen yazsın numarayı yazim
s2k rolling yapcaktık noldu :)
yazda gelelim tolga
profesyonel ve uzman serilerini bitirince hangi araçları aldınız açıklarmısınız? ben uzmana kadar hepsini altım bitirdim ama uzmanda verdiği araçtan memnun kalmadım. uzman öncesinde daha güzel araçlar verdiği olmuştu. uzmanda bir pontiac verdi.
lobi açıorum gelen gelsin :D
gelcem numarayı alayım :D
1472 6118 3658 4755 2880
Ya ben internetten güncellemeleri filan yapabiliyorum normal sitelere de girebiliyorum ama network'e kayıt olucağım zaman DNS hatası veriyo bunun nedeni ne olabilir ?
Bide wireless ile bağlantı yapmaya çalıştığımda 8013031A veriyo ?
lobi varmı açıkta?
2 gündür deneyemiyorum da network düzeldimi bağlanamıyordum ?
honda night var bekleriz :D
s2000 rolling edeceydik noldu?
pick up nerden alıcaz ya.. yok hiçbi yerde?
ikinci ele düşüyor sık sık aslında..
yok banamısın demiyo hiç çıkmadı daha kaç gündür takipteyim. ne saçma olay.