o videodaki sangi gt5 değil de 4 gibi duruyo, o göstergeler gt4 deydi cünkü
bu arada forza da 350z ye twin turbo uygulayın , supercharger advanced koydum güç düştü![]()
:ramo
Alun size forza 4 ve kinect...
http://uk.ign.com/videos/2010/06/15/...objectid=77615
:ramo
Bulabiliyosan 2009 aralıktan sonra üretimlileri alabilirsin.. Zaten aldığın yer en kötü 1 yada 2 sene garanti verecek. Bu xboxlarda soğutmasına dikkat ettiğin sürece bir sorun çıkmıyor.
He ama illa kafam rahat etsin, param da bol diyorsan yeni slimlerden al. Ama tabi yine söylemekte yarar var, soğutma bu tür konsollarda çok önemli.. Eğer çok kötü bir ortamda ise o sıcaklığa ne PS dayanır ne xbox..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
xbox360'da şimdiye kadar yaşadığım tek sıkıntı, orj. hdd olmadığı için forza'da replay modunun ortadan kaybolması.. bunu da kısa zamanda aşıcam![]()
Son aracım, AE 86 Toyota TurionA sınıfına kadar yükleyin aracı, biraz negative camber ile düz gitmeyi deneyin
![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/69836-x360_hardisk.html
Hafıza hakkında
bu kadar yazıdan sonra kalktım gittim aldım xbox ı .. bakayım ne menem bişeymiş bu forza motorsports![]()
çok güzel bişey arfyses seviyorsan direk hondadan başla vtec sesiyle mest ol sonrada supranın ve e36 nın sesini dinle puanın 10 olur direk
![]()
.
ps3 de gt5 oynuyordum g25 le .. yazıları okuyup videolara da baktıktan sonra bi forza merakı uyandı .. gittim aldım bende bi xbox .. forza tabiki bide .. oynamaya başladım .. oyun zevk olarak,oynanış olarak çok çok daha güzel geldi bana göre gt5 e göre .. ah bide keşke g25 çalışsaydı .. saolun bu arada![]()
microsoftun bi direksiyonu var oda hata veriyo filan diye bi kaç video izlemiştim ufak bebeişim var ilerde kineticle oynarmı diyede aklıma geldi ama asıl kendim için istiyorum![]()
en son msj attığımdan beri yani 22:48 den beri oynuyormuşum bendekendi arabamın aynısını yapiim diye kırmızı bi cupra yaptım az da yükledim çok güzel oldu .. kendi arabanla oynar gibi çok zevkli valla
![]()
msj lardan sonra bi typer la gezindim harbi vtec açıo sankises öyle en azından .. bide supra aldım zır stock ama sesi fenaa
yüklesek nolur acaba
ayrıca güzel yanlıo
kinetic için bende düşünüyorum açıkcası .. bebişim yok ben direkt kendim için istiyorum![]()
ama düşünüyorum acaba elim ayağım boş böyle çok saçma salak gelmezmi bi süre sonra hissiz gelmezmi acaba .. araba kullanıosun direksiyon yok .. force feedback yok o nasıl olcakneyse çıksın görücez
2sinide oynadıktan sonra kendimce görüşüm (forzamı gran turismo mu) forza kesinlikle
Direksiyon olmadan ne GT5 nede Forza oynamam. XBOX360 için Logitech direksiyon üretmediği için Microsoftunkide aşırı dandik olduğundan Fanatech mi nedir oda acaip pahalı olduğundan XBOX360 olmaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Fanatek aslında G25 ten 50 euro kadar pahalı.. Her platformda alayına gider hehePS3'ün controllerıyla oynamadım ama, xbox 360 ınki sanki tam olarak forza için üretilmş gibiydi..
Uras abi bir de şöyle bir şey var. iRacing pahalı da yıllık falan ucuza geliyor ya.. Değiyor mu bence değer.. Burak abi ilk defa G25'imin olduğunu hissettim demişti![]()
Oha pahalıymış. Peki güzelmi harbiden. Zaten bende HTPC var sürekli açık halde. PC oke DFGT Pro da var 900derece. Debriyaj ve vitesim yok oyun o kadar iyi denenebilinir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)