bu forzada dirft varmı ilerleten bölümlerde ben daha ne drag ne dirift göremedim drag pisti varda daha oralara gelmedim?
bu forzada dirft varmı ilerleten bölümlerde ben daha ne drag ne dirift göremedim drag pisti varda daha oralara gelmedim?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
xbox 360 ında direksiyon kullananlar kullandıkları marka-modellerle ilgili bilgi yazarsa çok hora geçer..
Drift için özel bir bölüm yok, yarış içerisinde rakibin ağzına yan vererek geçmek favorim. Drift puanınızı görmek için, Joystick'te alt kısımdaki sağ sol yukarı aşağı, tuşlarından soldakine basmanız yeterlidir. Ekranda sağ üstte yer alan, zaman dereceleri yerine drift puanı çıkacaktır.
artik fanatec xbox a direksyon uretmiyor gecmis olsun hepimize
edit: Sitesinde uretilecegi ve pre order kabul ettikleri yazilmis![]()
http://www.fanatec.de/webshop/new_eu...4b9fb51149a65f
Aranan kan bulundu. G25 e son![]()
Bendeki şans işte. İstesen bozamansın ama benim Clubsport pedalların beyni kafayı yedi. Frenler ufaktan basılı kalıyor. Bakalım mail attık. Şükür ki garantisi devam ediyor.
Fanatec i kendi sitesinden temin edebilirsiniz arkadaşlar. Göndermesine gönderiyorlar ama gümrük mevzularını biliyorsunuz. Benim şansıma bir arkadaşım aracılığı ve posta yolu ile geldiği için sorunsuz bir şekilde aldım.
Fanatec in yeni seti çok güzel. XBOX ta zaten wireless çalışıyor. PS3 ve PC de standart kablolu kullanabiliyorsunuz. Ama RF dongle denen bir aparat ile PS3 ve PC de de wireless kullanabiliyorsunuz.
Eğer gerçekten sim oyunlarına meraklı iseniz ve tek aletle işi çözmek istiyorum diyorsanız bu cihaz en uygunu ve en kalitelisi.
oyundakı top secret supra beni ayar ediyornasıl bir şanzuman ayarı varsa arkadaş rollde geçemiyorum ya
![]()
.
Valla ben bozmadımKendiliğinden oldu ne olduysa. Hatta netten araştırdım. 1000 kişiden toplansa 10 kişi falan yaşamış . Dün akşam pedalları söktüm . Güzelcene yağladım. Fakat bir fark olmadı. En son çare mail attık . Hatta problem ile alakalı videomu ekledim.
http://s18.photobucket.com/albums/b1...t=S6302288.mp4
4gb'lık xbox alınır mı? Bunlarda 3k sorunu çözüldü mü?
250gb'lıktan farkı ne hdd dışında
Birde fiyatlara bakıyorum 700lira yazanda var 500yazanda
Konuyu baştan okumaya başladım ama 3. sayfada kaldım
Haftaya Almanyaya gidiyorum 1 hafta kalıcam fiyatları uygunmuş diye okudum önceki sayfalarda. Almam gereken set nedir tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)