Ben de alcam yakınlarda gibi![]()
Ben de alcam yakınlarda gibi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Project Gotham Racing 3 var bide deneyen varmı ? Yakın zamanda en iyi ses kalitesine sahip oyun olarak lanse edilmişti ve ödül almıştı.
Project Gotham Racing 3
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
alacak arkadaslar ıcın kinectlı sıstem
Dika Elektronik - xbox360, kinect, ps3, psp, ps3 oyun, xbox360 oyun, nintendo, ps3 slim, wii www.dikaelektronik.com
xbox slim 250gb, 250 euro dan fazla degildir. Slim almani tavsiye ediyorum, en yeni ve en duzgun calisan xbox. Eskileri satmak istedigindede elinden zor cikarirsin.
4gb ligi tavsiye etmiyorum cunki oyunlari HDD e atip buyuk kismini oradan oynamak makinanin verimini arttiriyor.
Elite le slim arasindaki fark elite te 2 kol, kulaklik. Fakat slimlerinde aslinda 2 kol lu paketleri mevcut yurtdisinda. Kesin bir xbox kulakligi al ama yaninda slim alirsanbir de bulursan fanatec direksyon al hazir almanya dayken
![]()
280 Euro'ya buldum Almanyada alıp getirmeye değermi ? Yoksa burdan garantilimi almak daha mantıklı ?
560 Lira para yapıyo kararsız kaldım Garanti mevzusundan dolayı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
22) Xbox360 ELITE�in diğerlerinden farkı nedir?
Elite siyah renktir, 120GB Harddisk, HDMI çıkış, HDMI kablo ile gelir ekstra olarak, buna ek olarak içide 3 kırmızı sorununa karşı ciddi bir revizyondan geçmiştir.
* Anakart değişimi.
* Anakarta birlikte silikonlanan cpu ve gpu
* Ekstra heatsinkler
* Ram�lere takılan termal padlerle ısının kasaya yayılması.
ARCADE PACK
* 256mb hafıza kartı (harddisk yok) * Kablosuz kol * Composite Kablo
PREMIUM PRO PACK
* 20GB Harddisk * Kablosuz kol * Mikrofonlu Kulaklık * Yüksek çözünürlüklü HD Component Kablo * Ethernet Kablo
ELITE PACK
* 120GB Harddisk * Kablosuz kol (siyah) * Mikrofonlu kulaklık (siyah) * HDMI Kablo * Yüksek çözünürlüklü HD Component Kablo * Ethernet Kablo *Analog yada digital ses almayı sağlayan aparat
Teşekkür ederim Sayın Serencebey BeyElite olan alınır
Bende yeni televizyon ile beraber 360 almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olucak daha önce hiç 360 kullanmayan birisi olarak...
-Kinect teknolojisinin kullanan var mı ? Nasıl bir şeydir,ilaveten almaya değermi ?
-Playstation'larda olduğu gibi oyun yükletebiliyormuyuz ?
-3D özellikli oyunları var mı ? (3D TV'ler için)
-Sinema sistemi bağlayabilirmiyiz ?
-Elite'ın diğer 360'lardan farkı nedir ?
-4GB'lık bir 360 alsam hafıza kapasitesini yükseltebilirmiyim ?
-En ucuza nerde bulabilirim yada nereden getirtebilirim ?
kinetic kullanmadım ama değer muhakkak almaya
makınaya fw attırıp direk korsan cd alıp oynayabiliyorsun ama livede banlanma ihtimalin yüksek
3d özellik yok galiba
ses sistemi bağlanıyordur büyük ihtimalle
elite slimler yeni seri daha sorunsuz ve kücük donanımıda fazla
4gb lık alırsan dışarıdan hdd alıp takabilirsin ama fiyatları biraz pahalı almışken 250 lik alman hertürlü avantajına olur
en ucuz tr de kadıköy de satılıyordur ama garanti vs olayını bilemicem![]()
.
Bu farkliliklar Arcade ile arasinda olan farktir, SLIM ile arasinda olan fark degildir. Elite te var olan butun ozellikler zaten slim de bulunmaktadir.
Slim lerin kasa yapisinda bile farkliliklar yapildi soguyabilmesi icin. Almanya'da 280 euro ise tax free falan la beraber 250euro ya denk gelir. Ben italya dan aldim, sorun yasamadi alet.
Teşekkür ederim Onurcan %19 Kdv düştüğümüz zaman 235 Euro'ya denk geliyo. Fiyat buraya oranla oldukça karlı 470-480 lira arası
pisman olmazsinizonline oldugunuzda beni de ekleyin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)