hehe direksyonumu bekliyorum rahat ol![]()
Arkadaşlar donanımhaber forumda oldukça iyi fiyata orj microsoft wireless whell satıyor birisi;
almak isteyen varsa işte link (ben tanımıyorum sadece bilgi amaçlı yazdım)
link
Ben de yine o forumdan yarın Logitech'in Xbox 360 için ürettiği Drive FX ini alıyorum direksiyon olarak
onun da inceleme linki;
link 2
Daha ortada forza 3 ulitimate yok xbox 360 slim yok ama direksiyondan başladım toplamaya heheheh...
Beyler Xbox 360 varmı 2.el kazasız darbesiz boyasızha birde online olarak oynamak için gerekli olan özellikle. chipli yazılımlı olmaması gerekıyormus sanırım. Oyun oynerken Ban yemek istemiyorum tabii sadece FORZA oynayacagım. yardım pilizz
![]()
vallahi benim elimde var bir tane xbox ama chipli. Almak isteyen olursa ucuza birakacagim. Ne tamiri vardir ne her hangi bir arizasi, cok buyuk titizlikle kullandim.
yok senin icin soylemedim isteyen varsa veririz, benimki banlanmadi 2 sene falan oynadim![]()
Eveet bende katıldım xbox 360 dünyasına. Dün son firmware yüklü , cracklenmiş, yanında 30 tane oyun, 2 tane orjinal joypad, kulaklık , hdmi kablosu ile 120 gb harddiskli jasper board'lu xbox 360 slim aldım. Çok temiz bir ikinci el, 475 tl'ye mal oldu bana...
İçinde bir forza motorsport yok, indirecek yer bulamadım. Bir sürü farklı fm3 dosyası var torrent sitelerinde, en doğrusu kaç GB boyundadır? Bilen bana ö.m atarsa, indireyim akşam oynayayım
Bir de logitech drive fx direksiyon satan varsa alabilirim...
Şimdi gidip best buy, media market ve teknosaya bakıcam hangisinde uyhun bulursam alıcam direksiyon seti ile birilkte. Forzada buluruz inşallahyoksa pişman olucam verdigime cihazımı
![]()
Forza.Motorsport.3.PAL.X360-Allstars
ABGX.net
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Yuh fiyatlar ucmuş resmen.en ucuz 599a buldum oda 4gb olanlar. digerleri 799 ile 899arası degişiyo. Slim hiç bi yerde kalmamış.
ümraniyede mahallemizde bir ps cafede adam satıyor 500 lıraya 2 kol 10 oyun toplam 60 saat oynanmamış..450 ye alırız ısteyen arkadasa chipli ama...temiz cihaz baktım dısardan temiz![]()
Evet Forza için yeterli olsun sorun degil başka bişi oynamam büyük ihtimalle zevk almıyorum çünkü.Ordaki eleman harici harddisk takılıyo falan dedi ama burda okuduguma göre o zaman biraz hızda problem yaşanıyo diye biliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)