abi kutudan kulaklık çıkıo senden çıkmadımı gerçi eite den çıkıodu galiba
bu arada ben genelde circuit ve road racing de yarışıyorum genede özgürede anattığım gibi başarılı olmak istiyorsanız leaderboard arabalarından satın alın ve güzelde bir ayar satın alın ztn zamanla gelişiyor oyun ben şuan champion 26 ıyım mesela
bu arada driftten anlamam![]()
Team PAŞAOĞLU
Ya kutusunda 3 müydü 4 müydü 1 er aylık live gold var yazıyor ama içinden kod çıkmadı neresinde yazıyor bu code lar acaba?
bu arada dediğim gibi rolling istiyorsanız forza yapın 2 tane 700+ arabayı 2 şeritli yolda deneyemezsinizarada 1 şerit boş kalması lazım
bide mert seni ekledim,antalyaogy die ekledim 2 yapmışsın abi sen beni eklesene team1907
Team PAŞAOĞLU
slim'den de çıkıyor kulaklık
kanka leaderboard'da araba alamadım ben bir türlü,storefront'tan aldım bir kaç tane ama leaderboard'da adamlara tılkayınca profil gösteriyor sadece
drift yapa yapa beginner12 oldum
abi kod çıkmadı benden , direk live'a üye olmak için girdim zaten diyor orda üye olunca messagbox'a bakın bir sürpriz var diyor![]()
kanka leaderboarddan alma bak orda pistlere göre hangi araba iise o pişt için o arabadan satın al buy car dan alcaksın yani
ayarı ve dizaynıda storefronttan alcaksın
bu arada pistlere göre araba dememin nedeni öle her pistte aynı araba iş yapmaz forzada piste göre arabalar deişkenlik gösterir
mesela ringde 2 araba iş yapar
lambo lp 640 ve porsche 997 rs
porsche için ultimate collection alsanız böle o açımaz xbox point alıp vıp car pack i indirip vıp üye olması lazım
mesela kimi gamertag erin yanında tac gibi bişi varya o vıp üye demek yani vıp car pack i indirmiş
Team PAŞAOĞLU
dediğin doğru her pist için ayrı ayar lazım
ae86ya bir ayar indirdim,bir pistte 10numara gittim spin atmadan.diğer pistte düz gidemedim spin atmaktan![]()
benim ayar sıkıntım var 860hp e46 m3 üm varyolda durmuyor namussuz, nerden indircem bu ayarları falan, buarada 1aylık gold üyelik icin kart a gerek yok yeni sıfır hermakine ilk üye olduklarında 1 ay bedava gold haberiniz olsun ikinci el makineler icin gecerli değil ama
Birşey sormak istiyorum araçların gücünü KW olarak gösteriyor bunu HP'ye çevirebiliyormuyuz?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hımm MPH kullanmaktansa kw' kalması daha iyiGT'de tek tek ayarlanıyordu.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
12 aylık gold 85 tl buldum alayım mı internetden maile gönderiyor..
bir de net de dolanırken 160 MS points 0,99 buldum 1600 points 9.99 hesabını siz yapın 10 dene aldım hemen..
Bendeki 4 gb kulaklık çıkmadı demek ki 250 gb lerden çıkıyor..
Yarın dalarım live a ..
özgür ,cem bulacam oğlum sizi eheheheh bulacam (yarın gece ) live kartım da gelimiş olursa yeni keichi ben olabilirim
bir de kulaklık yapayım ben de takılırık..
Biraz ustalaşmam lazım..
valla bütün pistlerde hepinize giderim var geçen olursada saygı duyarımilk başlarda onurcan iidi ama onada saplıcam hep kaçıo bi gelsin italyadanda onuda fanatec direksiyonu varken üzücem
bu arada debriyajı oynamaya alışırsanız daha ii olur sonra bu adamlar aynı arabayla kalkışta nie beni böle ayırıo demeyin![]()
Team PAŞAOĞLU
arac ayarlarını nerden indircem birde debriaj lı nasıl kullanılıyor yaw ben aktif ettim debriaj falan tokatlıyamıyorum cözemedim tam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)