User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: sahibinde com güncellemeleri bile parayla satıyor.

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dediğin gibi düşünmüyorum kardeş..sen bizimle buyuyorsan bize bunun bir dönüşü olması lazım..bizi daha çok kullanmak olarak dönüş yaparsan ben sahsen tepki veririm...kazandığın paralar seni ilgilendirir.sonuçta kullandığın site acayip para kırıyor...

fatih para kırıyor ne demek adam ticaret yapıyor arkadasım işine gelmiyorsa baska sitelere ver ilanını kimse seni mecbur bırakmıyor sahibindene ilan vericeksin die.

ben sadece 7 tl nın abartı oldugunu dusunuyorum. ilan açarken cuzı bir rakam 2-3 tl gibi bişey alınır guncelleme için para alınmamalı.
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beğenmiyorsanız ilan vermeyin yau.. devlet kurumu değilki seni düşünsün (devletin kurumlarıda bizi ne düşünür ya )..

Sonuçta ticari bir işletme.. İstediği şekilde hizmetini ücretlendirme de özgür.. Bizde istediğimiz ilan sitesini seçmeye..

bunu problem etmek garip oluyor..

Garip bulduğum bi şikayet daha var söylemeden geçemiycem..

-kaçak yazılım kullananların savunması: "ama orjinali çok para, bi programa o kadar para istenir mi?" ee alma o zaman kullanma, kanun mu var illa yazılım kullancan diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih para kırıyor ne demek adam ticaret yapıyor arkadasım işine gelmiyorsa baska sitelere ver ilanını kimse seni mecbur bırakmıyor sahibindene ilan vericeksin die.

ben sadece 7 tl nın abartı oldugunu dusunuyorum. ilan açarken cuzı bir rakam 2-3 tl gibi bişey alınır guncelleme için para alınmamalı.
    ya tabi para kırıyor demem yanlış...benim tepkim sadece güncelleme için para istemeleri..tepki göstermek yanlış değildir umarım...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanı düzenle seçenegini kullanırsanız yine aynı seçenek oluyor güncelimde sanırım hep ön sırada çıkıyor yanı parasızda güncellme yapılıyor
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok o dediğini yapmıyor sadece düzenliyorsun o kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ücretsiz güncelleme de var siz bulamamışsınız. İlanı düzenleyip devam edince oluyor. Ücretliden tek farkı aktivasyon için yarım gün kadar bekletmesi.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzenlemeyi biliyorum..fakat bir ilanı güncellediğinizde nasıl forumda en başa geliyorsunuz bu düzenlemede bu olmuyor..anlatabildim mi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzenlemeyi biliyorum..fakat bir ilanı güncellediğinizde nasıl forumda en başa geliyorsunuz bu düzenlemede bu olmuyor..anlatabildim mi.
    konuyu açtığınız en üstteki mesjada güncelleme için para alıyor demişsiniz, üstte görünme ile ilgili bir ibare yok, ona istinaden yazdımm. en üstte görünsün, kalın yazı olsun gibi ekstra özelliklerin ücretli olması normal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 yıldır sahibinden kullanıyorum..ilanı güncellediğin zaman en yukarıda gözükürdü..şimdi bu işleme para alıyorlar..en basitinden dedim...sadece tepki verdim..her seye evet diyen bir millet olduk..bunuda bağrımıza basarız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beğenmiyorsanız kullanmayın, milleti neden karıştırdınız şimdi?

bu haliyle çok daha adaletli olmuş. işi gücü olmayan 3-5 kişi sabahtan akşama güncelle düğmesine basacak en üste çıkacak diye diğer ilan verenlerin ne suçu var? üste çıkma konusu forumlarda bile kurala bağlı yapılıyor. 7 senedir sahibinden kullandınız da adamlara para mı verdiiz, bedava bir hizmetten faydalanıyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilan tarihini güncelle yerine, "ilanı düzenle" deyip
    açıklama bölümünü yalandan değiştirirseniz (yazı rengini değiştirin, bold yapın vs)
    ya da yeni resim vs eklerseniz
    bir iki saat içinde onay alırsınız,
    ilan tarihini de güncellemiş olursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para vermedik ama para kazandırdık..bunda değilim ben yine..sadece demek istediğim fiyatlarda biraz daha makul seviyelere düşülmesi..siz yanlış anlıyorsunuz beni..ve basit bir güncelleme olayı içinde bana göre bayağı tuzlu para almaları..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Güncelleme için para almak garip olmuş.

Güncelleme için para alıyorlar ama o ilan güncellenmeyip tekrar bedelsiz açılması enteresan.Bu sayede atıyorum 1senede 1milyon ilan açılıyorsa artık kimse güncellemeden yeni lan açıcağı için 4milyon ilan açılır misal.Kağıt üstünde en çok ilanı biz verdik oalylarına mı giricekler acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bunu diyorum arama yaparken gereksiz yerehep aynı ilanları görüyorum..oysa güncelleme yine ücretsiz devam etse aynı ilandan 20 tane değilde 1 tane olacak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzenle yaptıktan sonra onay alır almaz ilanınız listenin en başına geçiyor. en azından bu güne kadar bu böyleydi.. 1-2 günlük bir şeyse bilemem

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem bedava guncellensin hemde en ustte ciksin, bedava oto kuafor hizmeti versin nasil olur?

forumda deneyimli arkadaslar mevcut kopyalamada yardimci olurlar sahibinden.com'u ya da gittigidiyor'u
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.autoscout24.de Almanyada sahibinden.com ayarında bir site, ilan vermenin bedeli 18 euro... 18 euro Almanyada iyi para.. Adamlar yıllardan gayet güzel hizmet veriyorlar. Her malın fiyatı hakkında fikir sahibi oluyorsun. Bence deger buna.. oto pazarlarında gezip acayip tiplerle muhattap olmaktansa o parayı veririm daha iyi.. Tabii ki onlarda işin .okunu çıkarmadıgı müdddet.e
    Tango-1 never dies.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence abartı olmus güncelleme olayı için para alınması fakat bide şöyle düşünün bu güncelemeyi abartanlar vardı aynı ilanı günlerce görüyorduk suyu çıktı diyenlerimizde vardır ben gibi bunları önlemek ve kar etmek için böyle bişeye girişmişde olabilirler türk mantıgıyla hareket etmişler kurunun yanında yaşda yanar hesabı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncelleme için sınır konulabilirdi atıyorum günde bir kez..galerinin teki aynı ilanı hersaat başı koymuş aynı ilandan 30+ gidiyor...güncelleme parayla olduğu için çoğu yanaşmıyor..ve koy koyabildiğin kadar ilanı...sonra ara dur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)