evt bencede![]()
güncelleme konusunda para olayı çok mantıklı özellikle galerilerin hergün aynı arabaları güncellemelerinden dolayı yapılmış olabilir bunun için elemanları bile var bu sebep 1 tanesi olabilir ücretlendirmelerinde
adamlar hayrına yapacak değil siteyi, kesintiyide alır ekstralarıda. tepkisi olanda kullanmaz siteyi olur biter, biraz sert gibi görünüyor ama bu site bedava diye satmaya niyeti olmayıpta "aman dursun, bi enayi çıkarsa veririz ürünü" mantığıyla piyasayı yükselten adamlar var. paralı olsun çok cüzi bir miktar olsada o zaman işler rayına girer. doğru yapıyorlar ki, bir dünya çalışanı vs.vs. gideri olan bir site ve cidden sektöründe tek gibi birşey adamlar. eğer pahalı oluyorsa birleşelim ortak bir site kuralım sahibindenden ucuz ve daha çok üyesi olur belki![]()
ilan vermeye para alsın diyosunuzda 10 liralık şeyi ilan vericeksem 5 lira ücretmi vericem tadı tuzu kalmaz sitenin ayrıca netten ödeme yapamayan bisürü insan var![]()
vitrin fiyatının 180 lira olması çok saçma olmuş yanlız abartı yani
aynen katılıyorum
işi zaten para kazanmak reklamlardan vitrinden filan kimse sen kazanamazsın diyemez memnun kalmayan bu siteye girmez tepkisini bu şekilde gösterir...
sahibinden.com ticari bir şirkettir vergi ödemektedir elemanları hatta araçları vardır gezinirler yani.
Üniversite öğrencisinin ücretsizce yaptığı birşey değildir....
Ferrari olayı gibi adam böyle birşey yapmış yok parayı çıkardı yok çok kazandı sende yap sende kazan yani...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yaw silin ilanı yenisini verin sizde
güncelleyince ilan tarihi hep eski kalıyo bildiğim kadarıylaen azından millet niye aylardı bu ilan duruyo demez
![]()
Güncelleme parayla değil..GÜNCELİM şeklinde ücretli hizmeti var ve sürekli en başlarda çıkıyorsun..Ekstralar para,standartlar değil
ust siraya cikmak icin guncelleme parayla,ama ilanin icerigini guncelleme ucretsiz.yinede su ust siralara cikmak icin yapilan guncellemeyi ucretsiz yapmalari lazim.arabam.com da ucretsiz.birde forumlardaki gibi alt sayfaya gecmeden guncelleyememe sarti olursa,hic b.ku cikmaz.millette ust siraya cikmak icin isin cakalligini yapiyor yeni ilan aciyor.sahibindende bunun farkindadir herhalde.onun disindaki fiyatlar cok yuksek degil,olsa bile hakkini veriyor,ana vitrin biraz pahali o kadar.
Katılmamak Elde Değil Abi Çok Saçma Bir Konu Olmuş. Sahibinden.Com Aracı Ekle Güncellesin Doping Yapsın Sen A Şehrinde Ol Alacak Adam B Şehrinden Gelsin Aracını Alsın Sen Karını Yap Ve Galerici Masraflarından Kurtul Adam 5-10 Milyon Gibi Bir Para İsteyince Zoruna Gitsin.![]()
noldu ya avukat oldunuz sahibinden com un..siz benim kadar para veriyormusunuz..sahibindene..ben bari diyorum hiç olmazsa güncellemeye para alınmasın diyorum..ne o sahibinden com karnınızı mı doyuruyor..bugun aradılar sahibinden comdan beni yeni fiyat için çalışma yapıyorlarmış..kimsenin ekmeğine mani olmaya çalışmıyoruz kardeşim...avukatlık yapmayın.biz görüşümüzü belirtiyoruz..paylaşıyoruz..saçmalık senin düşüncende olmuş...saçma geliyorsa yazmayın kardeşim..
sen ne işsin dostum ya sen düşünceni paylaştıysan insanlarda düşüncesini paylaştı
hastamısınız nesiniz arkadaş şunları yazarken nasıl bi kafadasınız
bak yukarıda nasıl bi yorum yapmışlar ilan güncelleme parayla değilmiş GÜNCELİM diye bir hizmet alırsan ücretliymiş bu arada
valla daha yazacamda yazıp yazıp siliyorum neyse
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)