kartalda dedıgınız alt gecıtlı olan falan mı? eğer oysa ben 1 ay once falan gıttım 6 araba kaldırıyordu çok rahat..
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
yonetim uygun gorurse ben isim yazmaya baslamak istiyorum
katılım artarsa duruma gore pistlerle gorusup ayarlamaları yapabilirim pazarlıgım iyidir minimum fiyata indiririrm diye dusunuyorum ona gore yer ve zamanıda belirlemis oluruz. yonetimden yetkli bir arkadas izin mesajı atarsa isim listesini yazmaya baslarım![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
tutmaz olay çıkarkilolar eşitlenmez araba şişti benzin bitti avans vuruo ahaha
![]()
zeytünburnuna çok gitmiş birisi olarak cidden arabalar birbirini tutmuyo bitanesi vardı dedik bundan niye böyle bi ses geliyo hp mi yüksek yok diyo bunun manifoldu patlak![]()
8 araba varsa orda inanın 2si çok iyi 3ü idare eder diğer kalanları vasat oluyobakım yapılmıs zamanını denk getirmemiz lazım ahmet onuda görüşürsün orayla.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
biz gittiğimizde numara kavgası yapıodk 7 numara daha ii filanharbiden hepsi birbirinden farklı
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
rolll den önce sonrasında çok carting muhabbeti yaptık ama gelen olmadı
göbekliler sağolsun ahaha
enes carting yapmasın bi kere 55 kg adam yaw :P
benimde eski halimden eser yok 80 kg ya dayandım hahaha
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben balata spreyimi yanımda getiriyim düzlükte kilo farkını kapatırız fıs fıs![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Açıkcası yapılırsa büyük pist olması zevkli olur bağcılar olimpiyat spor kompleksi (ismi tam hatırlamıyorum) onun kapalı otoparkını komple go kart pisti yapmışlar 2 sefer gıttım tabii araçları bırbırıne gore güç bakımından ne kadar eşitler bilemicem (***** kış kapıda kapalı pist olaraktan önericeğim bir yer, onun harcinde drift ve yarış için kale center otoparkındaki pist uygun yere yere sıvı bir madde sürdüklerinde kayganlık en aza indiriliyor, Beylikdüzü Go-Kart Arena da güzel pist olarak araçlar hakkında bilgim yok (TRF1 liglerinde kullanılan bir pist yeri)
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)