Hahah yapacak birsey yok, hic oynayasim yoktu ve zaten fren cizgisi acik olmayinca oynayamiyorum. Direksyon olmadigi icin hic hissetmedigimden durup duramayacagimi kestiremiyorum bir turlu, cok denedim olmadi
Ya evet su ayar isleri cok sikintili. Dun bende hazir ayarlarla yaristim sonuc belliAslinda ayar isi cok zor birsey degil, tamamen deneme yanilma ve biraz test zamani gerekiyor. Online kimse olmadi mi setuplarimla ilgileniyorum, yakinda storefrontumda bazilarini satisa cikarmayi planliyorum
![]()
yapariz yaparizzaten 10.000 den yukari koymayacagim
O deilde ne geçtim sizi ya o gün hahaha![]()
beyler bişey sorucam bu forza da dısc 2 dıe muhabbet var bazı araclar kılıtlı dısc 2 yı yukle acılsın gıbılerınden bısey soruo nedır bunun cevabı makıne yazılımlı oyun orjınal deıl![]()
Abi adam şov yapmış ben bunu net de gezinirken keşfettim yeni süpermiş...
YouTube - Gymkhana Practice - Forza Motorsport 3
YouTube - Team Turkiye MotorSport (5)
Geçen haftaki yarışımızdan
Hüsnü xboxa ortak mısın nesin
Hepimize xbox aldıracaksın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hepiniz birgun xbox li olacaksiniz![]()
Yaw forzada kopya oyunla online girsek banlanırmıyız drek ? Yada orj. oyun alsak cihaz çipliyse de sıkıntı olurmu ?
Ne zaman banlanabilecegini kimse kestiremez, benim bir makinam 3 senedir banlanmiyor. Forza 2 den beri oynuyorum onlineSimdi Slim e gectim orjinal le kafam rahat oynuyorum.
Orjinal oyun olsa bile banlanabilirsin, onemli olan makina. Senin yerinde olsam alirdim bir slim keyfime bakardim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)