mondıal 150ım vardı - en son benzın 3.250 ıken 20 lıraya 180km gıtmıstım.
burgman 400 malossı debrıyaj kevlar kayıs malossı varyator kıt vardı uzerınde 20 lıraya aynı yıl 110km(stock olursa 90 fln gıder)
burgman 650 bu sene sattım benzın 3680 ıken son benzınımı almıstım. 20 lıraya 75km gıttım. D mode da. gazlamadan.
sym gts 250 ım 40tl ye 270km gıttım. adapazarına gıttım geldım.
malaguti 250 im en az yakan motorumdu. zaten dunyanın en ıyı 250 lık maxı sı. 8lt benzın ıle tam 300km gıdıyordum.
sym joyrıde ıle 10 lıtreye 250km yapıyordum.
suan sym fıddle 2 aldım daha yenı. 18tl ye doluyor 180km yapıyorum cok memunum. sehır ıcı trafıkte kullanmak ıcın cok ıdeal. 100km hıza cıkıyor hava sogutmalı. vespa tarzını sevıp ıkıncı el vespa alıcaklar sıfır fıddle dusunebılırler. yol tutusu muazzam.
dun de HAYDAR a 50tl yakıt koydum. full gazlayarak atasehırden kavacık kavacıktan atasehıre geldım. ısık yandı. bı daha sıktım kavacıga. donuste tın tın geldım. benzın aldım tekrar. tahmınım 50tl ye 50km fln gıdıy full sıkınca![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hilmi&ahmet
ben de fiddle II düşünüyorum
fiddle iki mi kym agility city 125 mi sence
Built to fall....
bence de...
allah aşkına şuna bakar mısınız :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33468455/detay
lütfen bizden biri gitsin alsın , ondan sonra da depoya ister sulu mazot koysun ister kızartma yağı
kredi borcum olmasa hemen kredi çekip gidip alırım yemin ederim![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
valla bende eski bi motor kullanıcısı olarak hele ki ist trafiğinde motor alacagın para ile bir arac alıp ona bilmeni tavsiye ederim , tabiiki bütçe ne kadar bilmiorum ama motor her an tehlike arz edior , nacizane fikrim...
hayat daha önemli biz insanlar için...
Kanuni Bobcat var bende. 2005 model 7000 km'deKmde 140-150 tl yakıyor. Satılık bu arada sahibinden de ilanı var.
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Eğer daha önce hiç motosiklet kullanmamış birisi ise ikinci el bir mondial almasında fayda var. Ama ZAT falan değilde 150 HS falan daha iyi olabilir. Onların karenajları falan daha ucuz. Düşüp kalkma evresi geçtikten sonra adam gibi bir motor alınır.
Beyoğlu emniyetinde kullanılmış olan Beverly ler satıldı. Gayet temiz aletler. Ben iki tanesini aldım. Benzin koyup aküyü değiştirdim marşa bastığımda çalıştı. Sonradan kayış lastik işine falan girdik tabi. Aletler daha 10 bin km civarında falan. Benim aldıklarım karenajlarında kırık olmayanlardı. Kalanların karenajlarında kırıklar falan var ama hala alınabilir düzeydeler. Kırıklar genelde düşmeden veya yatırmadan falan olmuş. ,Yatanı bırakmışlar kenara. İhaleden satın alan adam 2 bin liraya satıyor. Trafiğe çıkartma, lastik, kayış, yağ filitre falan filan işleri 800-900 lira falan tutuyor. Hadi oradakilerde kırık falan var karenajada 200 falan verseniz toplamda bin lira falan harcamış olursunuz. Kısacası 3 bin liraya 10 bin km civarında beverly almış oluyorsunuz. Piyasası 5-6 civarı zaten.
Ben günde yaklaşık 90 km yol yapıyorum. 3-3.5 lt falan tüketiyor 100 km de.. Ki tepesinde 130 kg adam ile ve tapa gaz TEM kullanımında...![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Kanuni 200'lükle başlayabilirsin,yada hyosung.
ucuz ve ögrenebilecegin tarzda.eger yüksek motorlara geçiceksen bunlardan başla,Yoksa burgman alabilirsin.yada mobilet,hızlı gitmesin falan diyosan![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
düşük kalkma o kadar değil abi.daha önce scooter sürdüm 125 lik vitesli motorda sürdüm ama hiç trafiğe çıkmadım adam gibi ondan tüm korkum.Şöyle demem lazımdı trafikte yeni motosiklet kullanmaya başlıcak biri için motosiklet tavsiyesi.
http://www.honda.com.tr/SeriesConten...ge=Genel-Bakis
honda scooter için öneriniz nelerdir üstadlar.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Fiyata uygun geldi olmuşken 0 hondamız olsun dedim dylan 0 varmı acaba? varsa ne kadar? Bugün kaynarcaya giderken gördüm park etmiş dylan'ı güzel duruyor çinsi bi haa yok.![]()
0 olarak dylan yok anca bi moto galeride falan kaldıysa kalmıştır aramak lazım ama dylan ın bi üst kasası gibi bişi yapmışlar buda düşünülebilir bence http://www.honda.com.tr/SeriesConten...ge=Genel-Bakis
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
6.590'de verilmez scooter'ıda.bi kaç motor sitesinde deniyordu haklıda bence. ya 2.el temiz dylan yada spacy gibi duruyor şuan. Birde 2.el motosiklet 150 cc için ne kadar km yukarısı alınmaz?
hyosung vardı GT250R mı ney öyle bişey , kaslı ama düşük bi motor ben alcak olsam onu düşünürdüm, fiyatları da uygun
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
V2 motor evet yalnız düşünmüyorum onları.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)