ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
bende o civar bi km belirlemiştim kafadan. Öğrencilik hayatıma çok renk katıcak bu melet evleda ikarus 260
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
125 cc scooterım var 10 tl lik benzin atıyorum 60-70 km gidiyorcok memnunum...
bu arada sık sık da yolda kalıyorum benzin bitiyor benzin almayı unutuyorumen son daha dun aksam yolda kaldım benzinliğe kadar elde motor yuru babam yuru az yakması o yonden kotu
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ingilterede honda nın 125R modelleri vardı. bildiğin 600 lük motor gibiydi. TR de yok mu onlardan?![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yakıt ibresi ya yok ya da bozuk anlaşışan?![]()
Kesinlikle Honda'nın Activa ya da Beat modelinden birini seçmeni tavsiye ederim.
Sahip olduğum Honda Activa'dan aşırı şekilde memnunum.Şu anda 6.senesine giriyor;6 yıldır yağ-filtre-buji değişiminden başka birşey yapmadım.Bir kez bile yolda koymadı.Milletin 500-600 daha ucuz,üstelik 125'lik diye atladığı çin malı motorlar şu anda hurdalıkta..
Ayrıca bir depo(6 litre-yedek dahil) ile de genelde 50-70 km/h süratle kullanım sonucunda 180-190 km'yi çok rahat bir şekilde yapabiliyorum.
Az yakması öncelikli kriterse piyasada Honda'nın bu 2 motorundan başka motor bulamazsın scooter sınıfında 50 cc'lik motorlara bakmadıktan sonra..
ATV için durumlar nasıl arkadaşlar. tavsiye eder misiniz ? Ben motor kullanamıyorum.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bende önceden yamaha crypton motor vardı 100 cc hacminde depo 14 tl ye dolardı benzin 3.60 olduğu zamanlarda,çok rahat bir depoyla 160 km yapardı...
Crypton'ları çok severdim.Hem ilk neslini hem de yeni kasalarını.Seri,ekonomik bir motordur.
Atv olayı ise bambaşka.Pek ekonomik olmayacağı aşikârdır sanırım..
İlla scooter degılse Kawasaki Ninja 250R öneririm. 2 ay kullandım 4.000 km yol yaptım cok memnundum. 20 liraya 120 km yol gidiyordu sakin kullandıgımda. Bassanda 100 gidiyordu. 180km hızı görebiliyordu ve tipide çok guzel özellikle yeşili çok gösterişli..
Ondan öncede 2010 model piaggio fly100 um vardı cok guzel cok tarz motordu oda 20 liraya 180-200 km arası yol gidiyordu fakat en fazla 80km hız yapabılıyordu karşıya gidip gelıceksen çok yetersız kalabılır ve tehlikelı olur.
Şuanki cbr600 honda'm 20 liraya basarsam 40km yol anca gidiyor basmazsam 20 lira ıle 100 km bile gidebiliyorum... Yaz başı vespa lx150 alıcam sütlü kahverengi türkiyeye gelince.
C M G
ne kadar tehlikelide olsa motorsiklet kullanımını desteklemek lazım
çünkü istanbulun saçma sapan trafiğine en büyük çözüm bu .
çok kişi kullandıkça tehlikeside azalacak motorun inanın .
şu an istanbul içi motor kullanımı o kadar azki .
Topkapıda 1 sene çalıştım, araba ile baktım olmayacak sinir hastası oldum her sabah,
maltepe to topkapı...topkapı to maltepe
gittim sıfır mondial 150 zat aldım
6 ay topkapıya gittim geldim, bana göre çook iyi bir çözümdü.
üşümedimmi? üşüdüm, yağmurmu yemedim? kralıyla tanıştımama geri zekalı gibi o köprüde beklemedim ya o bana yetti.
Her sabah 1. köprüden 10 dakikada geçerken, mal mal arabalarında hapsolmuş insanlara laf atardım kaskın içinden ahahaha (tabi bir ben duyardım).
motorsiklet alacaklara önemli bir uyarım var:
eğer tamir işlerinden az çok anlamıyorsanız,
eliniz ayağınız takım tutmuyorsa çin malı motor almayın,
motosiklet tamircileri öyle zannettiğiniz gibi değildir, sanayiyi mumla ararsınız,
o kadar bilgisiz beceriksizki adamlar, sağlam motoru bozarlar .
Kural şudur :
Paran varmı kardeşim ? o zaman pintilik yapma, çin malı alma.
Paran yokmu ? ve motor almak zorundamısın ? o zaman yapacak birşey yok alacaksın çin malını mecburen .
5500 € bütçemi aşıyor malesef.
Tamirattan anlarım az çok. el ayak babamın işyeri sağ olsun çok takım tuttu tutturuldu.Ama fiyatı uygunken sağlam ismi olan uzun süre benimle olucak bir yol arkadaşım olsun diyorum. hakzımıyım üstad?
Bugün bir pizza dağıtan abi ile okulun önünde karşılaştık spacy vardı abiden bilgi aldık otobanda 110 görmüş çok rahat gitmiş.Bana kat kat yeter yani. Umarım hiçbirimizin başına gelmez 2 tekerden düşmek.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)