User Tag List

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
323 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Piston, 12 Aralık Pazar, 15:30'da Show MAX 'da Yayında!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forumda tabi herkes teknik detay ister ama bizleri toplasan hedef kitlenin % kaçını oluştururuz onu merak ediyorum eğer çoğunlukta isek teknik detaya girilebilir..

daha iyi olsa dediğim şeyler ise fiziği yerine diksiyonu düzgün bir sunucu.. ablamız güzel ama dişler ve konuşamama yetisi gitmemiş.

diğer manken bi ara rallici arkadaşı dövecek sandım. gülmüyor bile diyemeyecegim resmen somurtuyor bu ablacık.

ileri sürüş teknikleri ile ilgili bir bölüm olsa olay kopar bence. veya doğru bildiğimiz yanlışlar gibi bir bölüm.

bu arada server olaynı hallettiniz umarım. hata verip duruyordu.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ilk 2 eleştirime kadın sunucuyu ekliyorum ve bir önerim var !!!

Megan Fox u getirin !!! yemin ediyorum işi gücü bırakır , hemen iyileşir gelir bedeva ekipte çalışırm

zannedersem İkizlerde bana katılır
    olm okadar paramiz olsa birakiriz bu isi zuahahahhaha

dikkate alinmistir tum elestiriler olumlu olumsuz hepsi bizim icin birer fikir gozuyle degerlendiriliyor ekip olarak en iyisi icin ugrasiyoruz eksigimiz gedigimiz mutlaka olacaktir zamanla hepsi rayina oturur insallah ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra yolda gördün beni tanımıyosun artık parayı buldun ünlüde oldun yaaaaaaa
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra yolda gördün beni tanımıyosun artık parayı buldun ünlüde oldun yaaaaaaa
    sie senin gibi dallamayi ben ikigozum kapali burnum kapali tanirim yeme beni genc arkadasim zuahhahaha
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sie senin gibi dallamayi ben ikigozum kapali burnum kapali tanirim yeme beni genc arkadasim zuahhahaha
    beni hala seviyosun yaniiiii hani bana derdin ya atla ilgili bişeyler gene de buuraaa özledim seni bende o pis kıçını tekmelim
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni hala seviyosun yaniiiii hani bana derdin ya atla ilgili bişeyler gene de buuraaa özledim seni bende o pis kıçını tekmelim
    konuyu civitma tavaya cift yumurta diye e30 kiran eray
    sana seviyoruz olm
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Program nefiss başarılarınızın devamını dilerim. Nsx videosu hayatıma girmesine izin vereceğim 2 japon balığından biri olması vede dünyada gelmiş geçmiş en mükemmel pilot canımız ciğerimiz herşeyimiz rahmetli Senna'nın üretiminde çok önemli katkıları olmasından (akabinde videodada zaten bir röportajından alıntı var) efsane gibi olmuş. Yani kısaca nefis olmuş.

Abi şu programın ismini Piston yerine Segman falan yapsaydınız beaaa )) daha maskülen olurdu he ??

Haahaha ya kusura bakmayın ama millet götünü yırtmış anası ağlamış gece gündüz, yorumlara bak yaaa. Sanki anasını satiiim hepsi Martin Scorsese. Yok ışık kaçmış, kızın dipçiği var, halam sunsa, programda ince ünsüz çok kullanılmış. Yaa bana bunlarla gelme benim paramı ver. Yok benim dedemin katırları vardı falan.
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Program nefiss başarılarınızın devamını dilerim. Nsx videosu hayatıma girmesine izin vereceğim 2 japon balığından biri olması vede dünyada gelmiş geçmiş en mükemmel pilot canımız ciğerimiz herşeyimiz rahmetli Senna'nın üretiminde çok önemli katkıları olmasından (akabinde videodada zaten bir röportajından alıntı var) efsane gibi olmuş. Yani kısaca nefis olmuş.

Abi şu programın ismini Piston yerine Segman falan yapsaydınız beaaa )) daha maskülen olurdu he ??

Haahaha ya kusura bakmayın ama millet götünü yırtmış anası ağlamış gece gündüz, yorumlara bak yaaa. Sanki anasını satiiim hepsi Martin Scorsese. Yok ışık kaçmış, kızın dipçiği var, halam sunsa, programda ince ünsüz çok kullanılmış. Yaa bana bunlarla gelme benim paramı ver. Yok benim dedemin katırları vardı falan.
    ayrton senna yi anlatmak istedigimizi anlayan ilk izleyicimizsin
    Sevgi ve saygimizla aniyoruz ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrton senna yi anlatmak istedigimizi anlayan ilk izleyicimizsin
    Sevgi ve saygimizla aniyoruz ...
    nsx i sevip de sennayı bilmeyen varsa sevmesin zaten.. hatta çevirileri yaptığınız için çok sevinmiştim herkes anlamayabilir diye kazanmak için yarış!

By being a racing driver you are under risk all the time. By being a racing driver means you are racing with other people. And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, competing to win. And the main motivation is to compete for victory, it's not to come 3rd, 4th, 5th or 6th. I race to win as long as I feel it's possible. Sometimes you get it wrong? Sure, it's impossible to get it right all the time. But I race designed to win, as long as I feel I'm doing it right.

+

racing is in my blood serisinden güzel bir şeyler konulabilir programa bak aklıma geldi
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nsx i sevip de sennayı bilmeyen varsa sevmesin zaten.. hatta çevirileri yaptığınız için çok sevinmiştim herkes anlamayabilir diye kazanmak için yarış!

+

racing is in my blood serisinden güzel bir şeyler konulabilir programa bak aklıma geldi
    amac bizim acimiazdan asla bilmeyenleri ayiplamak vs degilde bizim ekibimiz bu sektorun tam kalbinde yasayan insanlardan kurulu bizler boyle biseyi yayinlarken emin olun cok dusunuyoruz cok sabahliyoruz .
    gelen yorumlar da bizim icin olumlu olumsuz cok cok onemli deger verip okuyup dikkate aliyoruz el verdigince sadece biri ciksinda senna kardesim ,video uzundu kisa olsaydi ama bu isi bize sevdiren adamlarida andiniz deseydi ...

aslinda bizler yazmiyoruz kural olarak forumlarda sadece piston nicki cevapliyor ama ekibimiz adina ben cevaplamis olayim bunuda gorunce bir hatirlayan dayanamadim
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben orayı geçmiştim.. ama iyi bir nokta olmuş ellerinize saglık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amac bizim acimiazdan asla bilmeyenleri ayiplamak vs degilde bizim ekibimiz bu sektorun tam kalbinde yasayan insanlardan kurulu bizler boyle biseyi yayinlarken emin olun cok dusunuyoruz cok sabahliyoruz .
    gelen yorumlar da bizim icin olumlu olumsuz cok cok onemli deger verip okuyup dikkate aliyoruz el verdigince sadece biri ciksinda senna kardesim ,video uzundu kisa olsaydi ama bu isi bize sevdiren adamlarida andiniz deseydi ...

aslinda bizler yazmiyoruz kural olarak forumlarda sadece piston nicki cevapliyor ama ekibimiz adina ben cevaplamis olayim bunuda gorunce bir hatirlayan dayanamadim
    Sanmıyorum kimsenin videonun uzun olduğuna takıldığına.. İlk defa izlediğimi hatırladığımda ağzım açık kalmıştı 5-10 kere daha izledim.. Ortamala 30 u bulmuştur Yani benim demek istediğim videonun kısalığı uzunluğu asla olamaz çok mükemmel bir video ve bir çok şeyi barındırıyordu.. Dedim ya sadece sırası garip geldi. tabi sunucuyu eleştirmezsek zevk almayız programdan.. Niye kimsenin Buğra abi senden şikayeti yok ? Çünkü bilgili adamsın, cana yakınsın ve bunu belli ediyorsun programda.. samimi olmadıkça olmuyor işte.. bir yerlerden ezberletilip söyletilmesiyle doğaçlama aynı samimiyet mi ? Ben yine top gear dan örnek vereyim.. Jeremy esprilerini falan yaparken oturup ne söylesem diye önceden düşünüyor mu ? tabiki belirli program dahilinde ilerliyorlar ve o programa sokmaya çalıştığında jeremy çok belli oluyor.. şu ana kadar 0-100 ntv de vardı hala devam ediyor mu bilmiyorm ama onların programını beğeniyordm türkiyede çünkü anlayan adamın hali başka oluyor işte her şeyde.. bizim böyle bir şeye ihtiyacımız var yoksa sıradan olur.. Emeklerinize saygımız var ama oo mükemmel süper vuhuu dersek işleriniz daha ileriye gitmez. Kimsenin kötü bir amacı da yok eleştirmek için ödül almış olmamız da gerekmiyor. Anladığımız bir konuda yapılan programın daha iyi olması için uğraşıyoruz.. En mükemmelde bile hata ararsak mükemmeli mükemmeleştirebilirz. Neyse ki buna çok açıksınız

Videoya dönecek olursak zaten Senna'nın ses tonunu bilmeyen adam da anlamazdı.. Ben normal insanlarla (evet biz bu tutkumuzdan dolayı gayet anormaliz ) konuşurken Senna dan bahsettiğimde garip garip bakıyorlar.. beyonce desem hepsi bilir ama ..Belki sizin yaş grubunuz hatırlıyordur ama 18-20 yaşlarında 50 kişiden 2 kişi biliyordur ancak.. NSX'i bilen çok insan da tanımıyorum. Ferrari mi bu ??? diyorlar. Şasi tasarımında büyük yardımı olduğunu kimse bilemez hele.. Soichiro HONDA'nın felsefesini hep sevmişimdir. Kırmızı yazmış olmanız adını çok mutlu etmişti. Çoğu kişi ondan da habersiz. Videoda çok önemli bir adamın sesi daha var. Murray Walker. Detaya inecek olursak böyle devam ediyor. Gerçekten garip hissettim sadece birisi bunu yazınca bazılarımız hiç farkında değilmiş gibi bir hava oldu utandım da. Çok garip denk geldi bundan önceki mesajımı yazarken yani ortada Senna muhabbeti dönmüyorken porsche ve corvette videosndaki çekişmeyi sennanın hareketlerine benzetip alain prostla kazasını bir arkadaşıma anlatıyordum facebook üzerinden.. Dediğim gibi ülkemde bazı programlarda rainman sadece 1 mayısta hatırlanıyor. Belki yakınlardaki bir programınızda böyle videolara gizli saklı değil de açık açık anlatın sennamı.. tutkuyu ondan öğrendim ben

uzun oldu galiba da anlatamadım hala ne demek istediğimi programın gelecek bölümünde neler var çok merak ediyorum açıkçası.. Teşekkürler harcadığınız her saniye için

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.bölümün kurgusuda şükürler olsun ki bitti.Haliyle bende bittim

2.bölümde sizleri; Türkiye'de ve Dünya'da Drift (Drift Nedir?), HobbyRC Kulübü Şenliği, İzmir Key Garaj ve Selim Özgörkey ile Söyleşi, Ercan Kazaz'la Ralli Üzerine Kısa Bir Sohbet ve süprizler bekliyor.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o sunucuyu acilen değiştirin

bence büyük buğraya ağda yapın o sunsun direk

buğra yukarıdaki uyarımı bence değerlendirin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projenin geneli ile ilgili yorum pek yapamıyorum fakat her şey daha iyi olacak,merak etmeyin 2.bölümde kalitenin yükselmeye başladığını göreceksiniz zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin konunuza da beğen tuşu koysunlar ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirtmeden geçemiyorum TV sektörünün ufak bir bölümünden bile anlayanlar elbette ki vardır aramızda.Bu işlerin ne denli bütçelerle oluşturulduğunuda belirtmek gerek diye düşünüyorum.Masraflar,vergiler diye gidiyor bunların hepsi ki kaldı ki;çalan müziklerin bile telif bedelleri var sonuç itibariyle.

Özetlemek gerekirse;ne kadar ekmek,o kadar köfte.

bullet
    Misafir
    Piston'un yeni bölümü yarın saat 15:30'da Show Max'da

2. Bölüm Özeti'ni izlemek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz...

http://www.pistontv.com/v2/piston-2-bolum-ozeti/

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piston sizi zevkle takip edip fikir ve elestirilerinizi dikkate aliyor arkadaslar merak etmeyin
    sen çizgini bozma kırk yıllık oyuncu gibi duruyosun la guzel guzel

yarın kaçırırsam tekrarı varmı digi de ?
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)