Bahçeşehir temiz çok az karla karışık atıyor arada oda çok kısa sürüyor.
Ankara ve mevsimin ilk kar yağışı;
Sabah sabah arabamın üstünü beyaz yumuşak soğuk bir madde kaplamış dokununca hoş bir his veriyor. bu nedir acaba? diyecek hale geldik. Benim zamanımda bir kar olurdu Ankarada, okullar yeri gelir 3 gün açılamazdı. Marangozlardan tahta bulucaz, alüminyum perde kornişlerinden kızaklar yapıcaz diye nasıl bir uğraş alırdı bizi. Ayrancı lisesi çetin emeç yok o zamanlar vadinin en tepesinden bir salıyorduk, deymeyin keyfimize. Eski Ankarayı özlüyorum, belkide çocukluğumu ?
Başakşehirde 10 dakilka yoğun bi şekilde bastırdı, etraf bi beyazlaştı ama durdu![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
vay bee ne guzel sızın oralara kar yagıyor burayada yagmur
keske kar yagsa yokus assagı legene oturup kaysak![]()
hadımköyde bembeyaz oldu ama yollar temiz ben markete gittim geldim 19 jantlar yaz lastikleri yan yan zevkli oldu![]()
Sirkeci Yeşilköy Arası Özellikle Cankurtarandan Bakırköye Kadar Fena Bir Su Birikintisi Oluşmuş Yolda O Yönü Kullanıcak Arkadşlar Dikkatli Olsun,45 Dk önce Sirkecide Bi Top Top Dolu Gibi Yağdı Hemen Durdu sonra Lapa KAr yağdı 5 dk sürdü![]()
Az önce geldim dışarıdan, karla karışık yağmur bastırdı bi arayer: kocaeli merkez
:ramo
Yeşilköyde %75 Karla KArışık Yağmur Bastırmakta ufaktan
@Geçen Senede güzel KAr Topicimiz vardı an an dk dk bütün yurttan günce haber alıyoduk çok iyidi![]()
denizli lapa lapa. çoktandır böyle kar yoktu .
edit: güncel yol durumunu öğrenebileceğim bi site varmı?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
İzmirde bile yağdı dağlar beyaz beyaz![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Karşıyaka merkezde kar suyu atıyor ara ara kar tanelerini görebiliyorumDağlar beyaz beyaz bornovaya bir ara yagmıs durmus
![]()
kayışdağında hiç bir icraat yok sadece yağıyo alışkın değlilm tutması lazım tuhaf oldum
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)