arabam girebilecekmiki acaba önemli olan o giriş çıkışı düzgün olsunda rahat rahat girip çıkalım yıkamaya![]()
arabam girebilecekmiki acaba önemli olan o giriş çıkışı düzgün olsunda rahat rahat girip çıkalım yıkamaya![]()
StorKFocus
Hoş bir bekleme salonu , çay ve kahve ikramı yeterli olacaktır.
Ama makina yerine bireysel hizmet daha güzel olacaktır hem karşılama , hemde ikram yapabilecek bir personel olsa iyi olur.
(Part time Üniversite öğrencisi bu hizmet ve karşılama işini çözerbilir.)
En baba yapacağınız şey wireless ile internet sağlamak olabilir bu da iş çevrenize bağlı birşey aslında. Ecza mümessilleri felan yoğunluktaysa wireless onlar için bir artı olabilir mesela.
E tabii ki ev arasında bir yer ise aracı evden alıp eve bırakabilirsiniz bunuda bir motor alarak çözebilirsiniz ( Personel motor ile gider uygun olan yere bırakır aracı götürür motoru alır gelir. )
Nargile , ps3 felan bunlarla orayı cafeye çevirirsiniz.
Müşteri oyuna dalar siz rahatsız etmemek için uyaramazsanız , bu sefer kandıran duruma siz düşersiniz.
Ben her zmn berberım ile yıkama yan yana olsun ıstemısımdır sonuct berbere gelen yıkamaya yıkamaya gelen berbere gelcek sonuct sahsen benım isteim bu tabiolur olmaz onu bılemem
Evet mesela bunlar artı bir tercih sebebidir , sürekli gittiğimiz bir mekan vardı arkasında yıkamayıda cafeyi işleten aldı sırf kendi müşterilerinin araclarını yıkayıp yetişemedikleri günler oluyordu.
İnsanların +1 saat vakit geçirebilecekleri yerlere yakın olması tercih sebebidir ekstra zaman kaybını önler![]()
Herkezin yapacagi is degil yikama 1.si insanliktan cikiosun aksama kadar araba yikicam die yirtiniosun sacma sapan istekler gelio Jumbo git bi yikamacida ozellikle kisin hafta ici gunde 20 araba yikayabilen bi yikamacida 1 ay calis egerki 15 gun dayanabilirsen otur ozman ciddi dusun..
istanbulda olsan gel derdim![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Bende 3-4 seneden beri bi yıkamada çalışıyorum..ama bi süre sonra insanların pisliklerini temizlemek harbi zorlaşıyo arabasını petrolde 2 tl ye dışını yıkatıyolar 1 ay boyunca sonra sana geliolar içini b*k götürüyo 15 tl diyosun ben 7 liraya yıkayan yerler biliyorum diyo sırf sabır işi anlıyacağın..çünkü her araba orta pislikte gelmiyo yıkamaya..bencede önce bi yıkama yerinde çalışmalısın tecrüben yoksa jumbo abi
Şunu söyleyim arkadaşlarında dediği gibi çevrene pek fazla güvenme,daha sonra araçların (yere yakın olanlardan bahsediyorum) rahat girip çıkmasını sağlamak,ferah bi alan yani öndeki arabanın işi bitti arkadakini çıkar sok yapmamak,elemanların bakımlı,işini en iyi şekilde yapan.Müşterinin aracıyla hava atmayan olmasına dikkat et,bekleme salonunda çay-kahve makinesi,lastikten sehbalar,tuning dergileri ve duvarlarda kaliteli posterler olmalı.Ayrıca araç içi koku paspas ufak tefek aksesuar,bakım ürünlerini parekende satabilirsiniz.ps3 filan bana göre abartı olur,başına oturan kalkmak bilmez.Birde kesinlikle müşterinin ayakları ıslanmamalı.Benim müşteri olarak beklentilerim bu yönde olur.
Sanırım benım ıcınde cok faydalı olucak bı yıkamada calısmak . 160kılo adamım zaten o tempoya ayak uydurmam cok zor olucak kendımı dukkan acılısından once hazırlamam ıyı olur gercekten. Cok sagolun yorumlar ıcın![]()
Bikaç aydır bi arkadasımla bizde düşünüyoruz. Ama araştırdıkça işin zorlukları çıkıyor. Bide sonuçta para kzanmak için açıyoruz getirisi çok merak uyandırıyor. Meguiars bayiliği almayı düşünüyoruz ama harcadığmız parayı çıkarabilirmiyiz yoksa zararmı ederiz çözebilmiş değilim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Jum, simdiden hayirli olsun. Herkes fikirini beyan etmis, bende bisey yazicam belki yazilmistir ama ps3 koyacaksan oynayacaklara 1 lira gibi bir ucrete actir, ordanda ufak ufak para kazanirsinbide yazmak haddime degil ama pek insan kayirmamaya bak yoksa icerde bile kalirsin. Arkadaslik baska ticaret baska nede olsa
![]()
ps3 ve nargile
jumbo giriş çıkış bölümü eğimsiz kasissiz olsun mümkünse![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Peki bi marka almayımı düşünüyosun yoksa serbest kendi isminlemi açıcaksın Ali?
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
bucada kardak sanırm ismi belki aracınız yıkatmışsınızdır senelerdir adamlar orda ve kuyruk bitmiyor...
havalar bozuldu tabiki karşısına geçip kamp kurabilirsin her hafta aracını yıkatabilirsin bunlar işleyiş hakkında fikir verebilir diye düşünüyorum
her aracı kendi aracın gibi düşünüp yıkarsan gelen giden ile bizaat ilgilenip koşturursan olmıcak diye bişi yok bence.... ve yer çok çok önemli...
eğer açmayı düşünüyorsan ilk bahara hazır olacak şekilde aç ki kışın boş bekleyip moralin bozulmasın baştan...
03 STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)