Bakan konuşmuş ama lafta kalır gider bu mevzu, ha olursa da ben rezil olayım sıkıntı değil ama hiç ihtimal vermiyorum, konuştuğuyla kalır.
tasarım çok güzel ama belli başlı modellerden esinlenme var.
ön taraf gayet güzel. arkada aynı şekilde. egzosların açısı bi garip gibi geldi.
ama tasarıma takılmamak gerekli tabiiki. keşke bu proje hayata geçsede herkes kendi memleketinin aracına sahip olsa. kar amacı gütmeden satışı gerçekleşse. şimdilik hayal gibi duruyo ama işallah olur..
kar amacı güd meden kimse araba üretmez
ztn bu araba böle üretilemez hele tr gibi bi yerde honda city kalitesinde olur en fazla keza motoruda başka firmadan alırız onuda kendimiz yapmayız daha ucuza gelir çünkü
750 milyon dolar demişler çıkarıp ortaya koyarlarsa tmm üretilmesine üretilir de bunlar sadece sölylem ortada sadece 3 5 tane render war tmm işin başıdır ama bn güvenmiyorum bu tasarıma en azından bu şekline
250 milyon daha koyunda yep yeni bi marka yep yeni tasarımlar çıksın
anadol bu camaro mustang deil retro yapmaya gerek yok![]()
yeni tasarımlar farklı segmentler belki hafif bi gtı la marka reklamı en azından ilk te olsa reklam yaptırılabilir
arkadan itişli hafif coupe az donanımlı olarak üretilirse özellikle şu üretimler arasında tutulabilir anadol tasarımı eyer hazırsa kullanılabilir reklamıda kolay olur
illa ucuz üretilicek die bi kaide yok kendi sınıfındakiler kdr pahalı olsun ncap tan en az 4 yıldız alsın sağlam motorlu olsun servis ağı parça tedarik sistemleri düzgün planlanıp kurulsun
en azında cherry den belki dacia dan daha mantıklı araçlar çıkar piyasaya
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bence o conceptin üretilmesi hayal![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Modeli çok güzell
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
logosuna kurban olurum.inşallah lafta kalmaz bizde yerli otomobil kullanırız.bütün dünyaya kazandırdığımız paralar yeter artık bizim insanımız kazansın.lafa gelince milliyetcilikte üstümüze yok
barnak bassam olurmu ?
bu üretilmez çünkü çok güzel biz türkler iyi seyler üretmeyiz
allah korusun tutar mutar para kazanırız![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
devlet toki yi kurdu emlak fiyatlarına bir denge geldi..
şimdi de toai yi kursun hem istihdam hem milli üretim bir oto hem de otomobil fiyatlarına denge gelsin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)