User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Akvaryum Balıkları

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel maaşallah. eminim çok keyiflidir uğraşması. su bulanıklığı konusunu çözdüm dış motorun filtre katmanları tam birbirini öpmemiş ve sadece devirdaim yapıyormuş bugün hallettim cam gibi oldu şimdi. kahverengi taşlar genelde canlı bitki için kullanılan bir kum ama ben ciklete karar verince onlar da kaldı öyle. çok hafif olmaları sebebiyle balıkların ağızlarına almaları kolay oluyor. cama tükürdüklerinde ses çıkmıyor. bir yunusum sürekli bu taşları toplayıp kendine rampa yapıyor sonra o rampadan kayarak kaşınıyor bir yukarı bir aşağı. verdiğin faydalı bilgiler için ayrıca tşk.
    Ben teşekkür ederim abicim kendimi bir an su urunlerı profu sandım tuzlu su bakınca böyle oluyo haliyle bilmek gerekiyor tabi merak en önemli etmen.Suyunuzun düzelmesi iyi olmuş,maşallah sizin tankınızda canlılarınızda sağlıklı duruyor.Kumda belli değildi resimden dedğiniz gibiyse sorun yok ,balıklar oynar birde üzerindeki parazitleri temizlemek için sürtünürler kuma.Sağlıklı bir tank olarak devamını dilerim , sizinde konuya hakim olmanızdan bu şekilde gideceği belli
    Aklınıza takılan olursa her zaman beklerim.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben teşekkür ederim abicim kendimi bir an su urunlerı profu sandım tuzlu su bakınca böyle oluyo haliyle bilmek gerekiyor tabi merak en önemli etmen.Suyunuzun düzelmesi iyi olmuş,maşallah sizin tankınızda canlılarınızda sağlıklı duruyor.Kumda belli değildi resimden dedğiniz gibiyse sorun yok ,balıklar oynar birde üzerindeki parazitleri temizlemek için sürtünürler kuma.Sağlıklı bir tank olarak devamını dilerim , sizinde konuya hakim olmanızdan bu şekilde gideceği belli
    Aklınıza takılan olursa her zaman beklerim.
    insanda bir konu hakkında merak olunca bütün bilgiler mıknatıs gibi yapışıyor hafızaya ama yoksa bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. inşallah kendimi biraz daha geliştirip deniz tankına geçerim. araba ve bu balık olayı gerçekten pahalı uğraşlar.

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanda bir konu hakkında merak olunca bütün bilgiler mıknatıs gibi yapışıyor hafızaya ama yoksa bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. inşallah kendimi biraz daha geliştirip deniz tankına geçerim. araba ve bu balık olayı gerçekten pahalı uğraşlar.
    İkisi çok pahalıya geliyor gerçekten .Tatlısuda güzel olmuş ama beğendim gerçekten , ileride bilginiz arttığında teoriyi pratiğe dökersiniz ama paradan önemli olan burada bilgidir, en ufak bir hatada sonuç üzücü oluyor.Bizler hangi canlıyı alırsak alalım onlara iyi bakmalıyız.Sizinde iyi bakacağınıza şüphem yok.İster tatlı su olsun ister tuzlu su yaptığımız şey aynıdır.Doğada bulunan ekosistemi kopya ederek yapmaya çalışmak,ancak bu tatlı suda daha geneldir ,tuzlu suda ise daha farklıdır.

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chiglet kesinlikle... öncelikli tercihin fronteza olsun, ardından yunus sarı prenses filen öyle gidersin. sağlam balıklardır uzun süre yaşarlar...

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı başalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chiglet kesinlikle... öncelikli tercihin fronteza olsun, ardından yunus sarı prenses filen öyle gidersin. sağlam balıklardır uzun süre yaşarlar...
    tşk. 26 yunus 6 prenses aldım. çok güzeller.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşk. 26 yunus 6 prenses aldım. çok güzeller.
    ohh maşallah iyi tercih
    EkN garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)