Bide İzmir e açılsa :D
Bide İzmir e açılsa :D
6-7 bidonla gitmem lazm puhahah :D :D
Etlikte 2 tane istasyon var ikisi de BP, ikisi de b.ktan istasyonlar..
Emrenin aldığı benzinde bence depo ile alakalı bi durum her istanyonda yeterli iyileştirme yapılmamış olabilir. Beykette 1 aya yakın tadilat yapıldı ve bütün depolar restore edilmiş temizlenmiş geçenlerde İstasyon müdürü dolaşıyırdo pompalarda elemanlara yardım ediyordu.
Eğerki depolar tam temizlenmedi ise olabilir tabi,
Birde tüm benzin istasyonları gibi aynı rafineri çıkışı yapıyorlarmış bu firmada.
böyle birşey olduğunda sanayi bakanlığıydı sanırım şikayet edin mobil ölçüm cihazları var kamyonetle gelip cihaz kalibrasyonlarına normalde atıyorum 1lt basıcakken kaç lt bastıklarına bakıp gerekli işlemi yapıyorlar ve çok çabuk şekilde yapabiliyorlar şikayet ederseniz eğer elinizde makbuz fiş vs bulunsun
Emrenin başına gelenleri okuduktan sonra Knock göstergem var diye kendimi riske atıp sinirimi bozmak istemiyorum 100 lirada 7 lira kar etmek için.
Kiralık Knock göstergesi :D
yolun ortasına kadar adamlar ellerinde indirim pankartlarıyla geliyorlar. hiç almadım. benzin aldığım sadece iki istasyon var. shell 97 oktan alıyorum. bu istasyonlar dışında yeni açılan iki istasyondan benzin aldım. biri opet biri yine shell di. ikisinde de benzinin çabuk bittiğini farkettim. hatta iki hafta evvel başakşehir 1. etap ta bp yerine açılan shell den 100 liralık yakıt aldım araba 230 km gitmedi. aynı yakıtla 270-300 km. yol yapıyorum sürekli (basma durumuna göre değişiyor) o yeni açılan shell i de bıraktım şimdi. yine aldığım iki istasyona devam. herkese tavsiyem farklı istasyonlardan aldığınız yakıtlarla yaptığınız yolları kontrol edin. ayrıca shell in 97 oktan benzininin çok iyi olduğunu düşünüyorum. pahalı diğerlerinden ama daha kaliteli
yeri bilmiyorum ama aksam gıdıcem