bende bi gidiyim çok kalabalıksa dönerim.
bende bi gidiyim çok kalabalıksa dönerim.
Bende bidahakine euro diesel Full den deniyeyim bari.
Ayrıca Knock göstergesi ne oluyor desek ? =)
bizim okulun dolapdere kampüsünün orda da var... henüz cesaret edip alamadım.. her seferinde önünden geçerken ulan girsem mi diyorum.. içerde sadece taksicileri görünce vazgeçiyorum
keşke her yerde ındırım olsa :D
arkadaşlar böle bi rezıllik yok yollar anasının gözu gibi kalabalık mıllet sırada zaten 20 tL lık yakıt yaktı yolda kavga döğüş rezıllık ya..lanet olsun
yaw akşam tem den çıktım imam hatip in oradan bizim oraya dönüş solda kalıyor. küçükköye girişte caminin yanından iniyorum. bi baktım fabrikaların ordan gidiş iptal. kaza var sandım. şimdi bu full ün kuyruğumuydu o
inanılmaz milletiz valla
ulan bizde niye yogunluk var diyoruz iş dönüşü meger açılış olmuş ondan :D :D
acılıs kuyruguna girilmez de %7 indirimli alınır standart arabalarda ben cok memnunum :)
gerci gecen gun her zaman 4 te kesiciye giren arabam kesiciye girmedi 210 gbi takıldı devirde 7000de kaldı yakıttan olurmuki acaba ben hava sartlarına bagladım ama
Küçükköy trafik felç iki şeritte iptal kaza yapan arabası yolda kalan vs harbi rezillik yani gittik alma niyetiyle geri döndük tabi dönmek içinde farklı yoldan dönmemiz gerekti boşuna km yaptık o kadar dönüştede kutsal ışık yandı arabada :D
bilmediğim yerden yakıt almaya güvenemiyorum.. kaldıki bu kadar masraf yapıyoruz yakıt ucuz alcam diye riske giremem malesef .. ki o kuyrukta alıcağım yakıt kadar harcicam zaten ... alanlar memnunsa sıkıntı yok tabi ..
alışmışız pahalı pahalı almaya
ucuzlayınca kıllanıyoruz:D:D:D
karadeniz yoğurt olsa biz kepçe bulamayız. o nası kuyruktu öyle....
libadiyedekinin açılış tarihi belli deilmiş bugun sordum..
anlamadım gıttı bırı dıyor arbama sankı nos takmıs gıbı gıdıyorum bırı dıyor arabam boguldu :)