euro diselde sıkıntı yok gayet güzelde 97 opetten alıyorum cesaret edip almadım akşam bir uğrayacağım
euro diselde sıkıntı yok gayet güzelde 97 opetten alıyorum cesaret edip almadım akşam bir uğrayacağım
ben kırsalcıyım menunum ama benzın ıcın bısı dıyemıcem kalıtesı hakkında
Daha demin benzinliğin yanından geçtim minibüsle ciddi anlamda kalabalık var.***** %25 indirim herkes orda.Bu akşam bizde doldurcaz depoyu babam daha önce &7 indirimle aldı fullden sordum yakıt nasıl diye bi fark olmadığını söyledi.Bu arada küçükköy fulle yakın oturuyorum akşam gelen olursa müsait olursam görüşmek tanışmak isterim :D
bu arada konuyu okuyorsa time-r a tavsiyem kardeşim sen gitme oralara :D en son full olayında başına gelenler yine olmasn gopda fenadır polis konusunda
Ben nedense hic güvenmiyorum bu fuel markasına.
İngilizce yazdım :D
fuel = yakıt
:D :D :D abi sagol soyle bi bakicam istasyon kapisinda polis bekliyorsa uzucam ufaktan...
gecendede davutpasa acilisina gittim o kadar kalabaliktiki anlatmam mumkun degil, dolapderede polis vardi belki ondan sira azdi..
apachiler giremez tabelasi gibi koymuslardi dolapdere full'un onune abilerimizi :D
bu aksamda bir sansimi deneyeyim.
bende sürekli alıyorum ve çok memnunum..aracın çekişi bile daha iyileşti.. diyebilirim..
yaw küçükköy gaziosmanpaşa civarı bu kadar varda birbirimize biz niye hiç denk gelmiyoruz :)
Time-r abi sen gelicekmisin kesin?Biz birazdan arabayı fullemeye gitçez :D Bide sorum var dizelde varmı indirim %25 olarak ?Burada abi ben sana şöyle diyim küçükköyde full 155 var yani trafik polisi ve yunus nerdeyse görmedim diyebilirim küçükköy tarafında 13-14 senedir burada oturuyorum ve okula giderkende o yolu kullanıyorum.Birazda şans işi silencer ile gelirsin gerçi faydası pek yok ama.Burada apexi n1 cat back-li vti geldi caddeye çıktık iki araba vti sıktı epeyi hatta polisde vardı sanırım 155 yanından geçti problem olmadı yani arabayı durdurup trafik polisi çağırdmadı şans işi.
bende hyundaiye 2 depodur fullden alıyorum beylikdüzündeki gayet güzel memnunum
Libadeyeye +111 :))) bekliyorum severek
ben araca full depo eurodizel aldım bir kere bir daha almam
araba nazlanıyor resmen
ayrıca ucuzluğu hikaye geldi bana
araç bariz daha azkm yaptı fitledi kendini
bayadır almıyordum geçen shell aldım 50 tl lik iyi geldi sanki
ya da depo boş araba iyi gidiyo :D
1 saate kadar bende gidip, full leyeceğim.
ucuz et ya götümüz kaşınıyor, almadan duramayız şimdi...