mustiye bak ne demiş
Olmamış Bence. Pis.![]()
Two in the moose, one in the caboose.
akşam akşam hiç gülücegim yoktusir yazıları cok bozmuş
jant istiyo araba ahzuahuzhazuhauzhauz
JoYTeaM
![]()
valla güldüm ya
![]()
takmamak lazım böyle insanları.Başkalarının sırtından prim yapmaktan hoşlanan tipler
![]()
arabada bişey göremiyorum kaputu açmiş belli bişey var motorda
çocuğun profiline baktım böyle paylaşımlar yapıyor sureklı kendı arabası olarak tanıtmamış bence sorduğundada sadece beğendiğim için ekledim diycektir eminim
ama zaten bir foruma paylaşım sitesine aracının resimlerini paylaşıyorsan ve altına veya resmin üzerine belirtici bişey eklemediysen logo v.s izinsiz kullanılamaz diye yazmadıysan böyle şeylere hazır olmalısın benim kendi görüşüm
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ezik team
elin seyiyle gerdeğe bayılıyor millet![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
üye araçları diye ayrı başlık var forumda sanırım .. bunlar hertürlü aracın resmini bulup paylaşıyorlar .. EKE 30 dan KUK cupra ya ne bilim forumda ne kadar araba varsa forumda var biraz bakındımfakat bu saydığım araçlar üye araçlarında değil zaten .. genede insan kendi aracını böyle görünce ileri geri yorumları okuyuncada hoşlanmıyor tabi .. çok da takmamak lazım .. sonuçta internete resim yükleyince bir yerlere isteğimiz dışında görünüceği aşikar..
http://www.izmirtuning.com/forum/hon...si-t25877.html
ramonun araçta aslında onun değilmiş![]()
Arkadaşlar benim araçlardan bir tanesi daha. ne ara fotografını çektiniz olm. bende herkesten saklıyodum. açığa çıktı artık. satayım bari hemen :P
hemen böyle bir yorum gelmiş
S€RK@N
Tuner
S€RK@N - ait Avatar
İsim: SERKAN
Otomobili: SUBARU Impreza
Meslek: matbaa grafik
Okul: B.E.M.L
Kan Grubu: A RH+
S€RK@N is on a distinguished road
Tesekkür: 270
218 Mesajina 257 Tesekkür Aldi
Tanımlı Ce: HONDA cıvıc 1.6 si
turbosu yok bunun at çöpe
Turbosu yok atılması lazım çöpe![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)