vay be ne oyunlardı gta nın üstten oynananları vardı cok komıktı amıga hala bende var depoda duruyor yandan dısket takılıo curuk carık sekılde attık depoya bı ara bakayım nostaljı![]()
vay be ne oyunlardı gta nın üstten oynananları vardı cok komıktı amıga hala bende var depoda duruyor yandan dısket takılıo curuk carık sekılde attık depoya bı ara bakayım nostaljı![]()
Keşke alabilseydim ciddi üzüldüm şimdi![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
orjinal cd si duryor hala
kokpit kamerası olduğundan dolayı hastası olmuştum, ayrıca araçların tarihi gelişimini vs. anlatan showcase bölümü vardı, 360 kamerayla falan inceleyebiliyodun aracın içini![]()
Bazen Zamanımız Oldugunda İnternet Cafeye Gider
Quake III Uzaylı Zıplamalı Bölümde ,
Counter Strike ice world vs . evdede online hala oynarım![]()
Midtown Madness altın kapmacalı ve bilenler var mı acaba bilmem bi Gökdelen vardır ona tırmanıp ondan binalara atlamaya calısmak
Çok güzel konu olmuş elinize sağlık![]()
phantasmagoria ne oyundu beeline sağlık kaan sağlam nostalji oldu.. kurasım geldi şimdi duruyor hala cd ler 15 senedir 8 tane kurulum cdsi
![]()
half-life de çok iyiydim be harbiden kaç sefer oyun bitirdim.
ama bulamiyorum gecenlerde araştirdim buldum pc yuklıyemedim![]()
sayfaları okumadım SENSIBLE SOCCER bılen vardır bılmeyende vardır. ılk cıktıgında cocuktum sonuna kadar oynadım hastasıyım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Max Payne 2
Şu shift tuşuna basınca agır çekimde 2 eliyle silahla atlamasına bitiyordum.Kv Filistinde de Polat böyle atlıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)