delta force2 de harikaydıkarlı bölümü seçiyordum ulan hep vuruluyordum uyuz oluyordum
:d
colin mc rally araba çok kayıyor diye sinir oluyordumsonradan öğrendim fenaa kullanıyordum
delta force2 de harikaydıkarlı bölümü seçiyordum ulan hep vuruluyordum uyuz oluyordum
:d
colin mc rally araba çok kayıyor diye sinir oluyordumsonradan öğrendim fenaa kullanıyordum
Midtown madness
half life
driver
swat
gta 2 yukardan gorunumlu
güzel oyundu bunlarda cok oyanrdım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Final Fight.. ataricide gözleri bozana kadar manyaklar gibi oynardık
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
imzamı atarım rail gun, bfg,chain gun rocket luncher ve diğerleriHer ne kadar eskisede eski zamanın oyuncuları adını saygı ile anar ... özellike multiplayer oynarken " the edge " deki kapışmalar torunlara anlatıcak cinstenolsada oynasam keşke
benim için tektir. sonrasındada ps'de oynadıklarım dahil oyun kültürümün %90ı menejerlik olmasını sağladı..
CM çok iyidi ya ... ilk oynadığım zamanlar oyun yüklenmesi ayar yapma filan saatlerce beklerdik sonra işler bi kötü gider bizi kovarlardı o saatlere yanardım az sinir krizi gecirtmedi bize![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
counter strike lise hayatımı yakıodu az daha.babam peşimden kostururdu int cafeye basmaya falan gelirdi 22 saat hiç int cafeden cıkmadan oynadıgımı biliorum ya![]()
driver 2 de elemanı arabanın ıcınden cıkartmıstım pcde deıl ama ps denasıl yaptın die dayak yiodum az daha okulda
bende bılmıyodum nası yaptıgımı ole tusları sallayıp cıkartıodum
amiga500 vardı ama çok kucuktum hatırlamıyorum
mitdown madness da ısıklarda durunca arkadan vuranlara uyuz olurdum
oyunlar değilde 146dan internete girip ay sonu fatura geldıgınde dayak yiyen kaç kişiyiz ?![]()
İlker G.
bu midtown madness xpde çalışmıyor yav.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Pek eski olmasalarda bu iki oyun bilgisayarımı aldığım ilk zamanlarda en çok oynadığım oyunlardandır
1-Tomb Raider (Lara'nın o çarpık bacakları yokmu)
2-Big Mutha Truckers
3-King Of The Road
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)