Biseyide begen yahu :)
Printable View
2,7t bi turbo hem de üzer valla:(
yavuzz
passatada a4 e de 245-40-18 le uzunn süre bindim sorunsuz.
orjinal jant et si 35
takacagın jant 45 olduktan sonra araç cukurada girse sürtmüyor.
öne 225-45-18
arkaya 245-40-18 takmıştım.
görüntü dehşer olmuştu.
spacer da lazım arkaya:D
Audi A4 2.0 T FSI Quattro 2006 Model 33.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 94519602
bu dtm ne ayak? bir abime bakıyoruz da.. forumda yanlış hatırlamıyorsam birinde sarı dtm vardı sattı..
Tr ye gelen tum quattrolar ( bildigim kadariyla ) otomatik DTM ler manuel. Ayrica spor suspansiyon, on arka tamponlar, egzost cikislari daha buyuk olmasi gerek .
Fazla bilgi goz cikarmaz :D
Bence cok pahali hatta gereksiz pahali . Gecen seneydi galiba Ist da siyah bi tane vardi 55k tl miydi neydi .
Baya uygun fiyatliydi o zaman a4umu satamamistim yoksa ciddi dusunuyordum.
a4 e de girer be birader.
aynı yahu.
fark yok bence.
lastikler kötüydü kaldırıp atmıştım o yüzden.
birde 4 çeker olunca farklı ölçü takmak istemedim iz düşümünü bozmayalım diye.
Arkadaşlar yakın zamanda aracımı satılığa çıkartacağım bilginize!
Çok acil b5 rs tamponu lazım Ankara da olursa daha iyi olur
lec sport-levent...
takipteyim...
2.0 tfsi quattro olup DTM olmayıp manuel olanı görmüştüm. Ancak çok nadir. :)
Ben quattrocu sayılıyor muyum? Haldexim var :D
B5 kasanin yillardir hastasiyim gecenlerde fenerbahcede b5 s4 gordum mavi icim gitti. Saglam bir 1.8tq toplamak icin nekadar butce ayirmak gerekir 400 hp seviyelerinde olacak sekilde
Sanırım bu konuda çok tartışma olduğu için kimse birşey söylemek istemiyor..
Kısaca şöyle söyliyim, eğer AEB yada AGU gibi orjinalden sağlam motorlu 1.8t alırsanız. Turbo v.b. parçalarla 400hp alırsınız bu da 10bin tl civarı olur..
Arabayı da 20-25 bin e alsanız 30-35 bin tl. tabi hiç sorun çıkmaz ve sadece motoru 400hp yaparsanız :)
Sağlıklı bi 400hp için kısaca 40bin tl diyebiliriz..
2004 A6 şanzıman yağı nerden değiştirilir nerden bakılır acaba bulamadım ?
Arkadaslar difrensiyal yagi Eksiltmesi , degisim gibi seyler yapmamiz gerekiyormu.. İstanbulda kime gosterebiliriz...
Elimde oem s4 direksiyon var airbag ile birlikte. Ilgilenen irtibata gecebilir.
http://www.techturkey.com/forum/stan...on-airbag.html
arkadaşlar 1.8 t q araştırıyorumda fiyatları normal mi yoksa uçuk mu anlamadım iki tane ilan gözüme çarpıyor
Audi A4 1.8 T Quattro 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100462864
Audi A4 1.8 T Quattro 2000 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99430355
sizce ederi nedir bu araçların? quattro olmayana bakıyorum pek farkta yok aralarında...