C4 kasa Quattro otomatik 2.6 v6 700bin civarı yakıyordu benzinde. :)
Printable View
C4 kasa Quattro otomatik 2.6 v6 700bin civarı yakıyordu benzinde. :)
quattrocu arkadaşlar bakın belki hoşunuza gider ;)elimizden geldikçe 1.8t swapladım..
http://www.techturkey.com/forum/vide...il-oztrak.html
..........
bir quatrocu olarak yazıyım dedim,pistonlarımda geldi yakında yollarda görmeye pek alışık olmadıgınız bi quatro yollara cıkıcak Allah ın izniyle
k04 lü chipli sline 1.8Tquattro Yavuz.
jantını farını şununu bununu ilana yazıcam
motor-turbo-lpg-ön takım-jant-lastik hepsi sıfırlandı zaten binmek için yaptıgımdan ötürü.
Jantlari ayri satmayi dusunurmusun ?
yusuf üstünde 17'' lerle vericem(lassa lastik var)
ayrıcada 18'' var onlardada 2 adet sıfır lassa lastik var 2 adette normal ömürlü lassa var.
istersen 18'' leri satarım.
17 dusunuyorum ben ama bellide olmaz. Eylulde gelecegim insallah satilmamis olursa gorusruz :)
Arkadaslar s4 ( avus ) janti ariyorum. Satan, goren, bilen varsa buradan bilgilendirebilir.
Quattrocular durgunlaştı bu aralar karda başladı yarin foto video yapmak gerek :D
Hayallerimi süsler bir A6 Allroad Quattro 3.0 TDI. Adaptive Air Suspension ile birlikte 4 çekerin vereceği tartışmasız zevk:cool:
topkapıda eren jantta vardı 1 ay kadar önce.
Oem mi replikami bilgini varmi ?
arkadaşlar merhaba bmw 320 aracımı a4 1,8t quattro ile değiştirdim.çok keyif alarak biniyorum.hafiften bir şeyler yapmak istiyorum.turboyu büyütüp(kk 04) yazılım ile birlikte egzoz yapmak istiyorum.aracımda lpg var.sizce turboyu büyütünce lpg ile kullanmaya devam edebilir miyim?
18Şubat Kartalkaya buluşması var sanırım :)
Doğuş otonun düzenlediği ve geleneksel hale gelen Quattro şenliği.17-18-19 şubat tarihlerinde Kartalkaya da olacak.
Ayarını düzgün yaparsanız hiç problem yaşamadan binebilirsiniz LPG ile :)
teşekkür ederim yavuz :)
merhabalar. Artık ben de quattro kullanıcısıyım. ilk arabam olduğu için şu anlık 150 beygir keyif verici geliyor ama 10 günde 'ah biraz daha kuvvet' demeye başladım açıkçası. İlk olarak motoruna iyi bir bakım yaptırdım devirdaim kayışlar baskı balata filtreler motor yağı değişti. Şanzımanı ve diferansiyelleri , yürür kısımları ve frenleri elden geçirdikten sonra jant lastik coilover hava filtresi buji BOV ile başlayacağım inşallah.
Beyler su aralar Audi bakiyorum kendime. Ancak gorunuse gore butce olarak Dogus cikisli olmayan birsey alacagim. Sizce bu tehlikeli birseymidir Dogus cikisli arac almamak? Illa Dogus cikisli mi olmali? Olmazsa ne olur? Arabama durduk yerde haciz mi gelir? Bu arada alacagim aracin modeli 2007 veya 2008 olacak.
Arkadaşlar daha önce A4 B5 e taktığınız en büyük lastik ölçüsü neydi ????
Lastik konusunda çok düşüncelerim var da bu konuyu merak ediyorum..
Yurtdışında 245-40-18 takanlar flan var ama arka tarafa hiç sığacakmış gibi değil :)
yavuz jant ET degerini çok seçiyo onun haricinde sığıyo biraz içerden ezerek vsvs camurlugu :D
tavsiye edebileceğiniz temiz quatro var mı arkadaşlar?
Afyondami nerde biryerde var yesil.. Benim eski aracim Ankara'ya satmistim. TR de alabileceginiz en donanimli quattrolarin basinda gelir. Ufak bir kazasi olmustu bende onun haricinde kasa, motor cok iyiydi .
edit
Aracin ilani
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89858023/detay
mavi renk var a8 jantları var bilginiz var mı?ankara plakalı
Mavi renk basik, krom jantli bir tane vardi sahibnden.com da. Eger oysa foruma uye gorurse yazar .
ilanları arastırıyorum ama bır cogu tursu oldugunu bellı edıyor zaten
sorma ya sattigima pisman oldugum tek araba :)
hahaha o gece az ugrasmamistik sen ben Oytun :) Buda ertesi gun camur icinde ;p
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/DSC09252.jpg
bir arabada 8 tane control arm mi olur arkadas? 4 tane havali suspansiyon....2 tane turbo..ve sanirim 4 tane oksijen sensoru:( ocagima incir agaci diktin yusuf abi....